Hvad er psykografi?

Psykografi er en term, der anvendes til at henvise til data indsamlet om grupper af mennesker, som involverer hvordan disse folk tænker, føler, handler og tro. Det kunne være tænkt på kulturel data, i modsætning med demografiske data, der fokuserer på ting som alder, geografi, race, køn, og den årlige indkomst. Det er også adskiller sig fra adfærdsmæssige data, der dokumenterer ting som loyalitet, adfærd i grupper af lignende individer, og så videre.

Mennesker i markedsføring industrien brug psykografi omfattende, og det kan også være en del af de sociale videnskaber, med folk som sociologer at være interesseret i kulturen af ​​de mennesker, de studerer. Psykografi omfatter ting som holdninger, værdier, overbevisninger, interesser, personlighed og livsstil, ser ikke kun på, hvem folk er, og hvad de gør, men på den kultur, som informerer deres holdninger og valg. Det kan studeres i en række forskellige måder, bl.a. via spørgeundersøgelser, interviews og studier af de medier, de forbruger.

For markedsføring, er psykografi vigtig, fordi den giver folk mulighed for at identificere og målrette en bestemt gruppe mennesker. Bare se på demografien er ofte ikke smal nok, når det kommer til en god markedsføring kampagne. For eksempel, hvis en virksomhed ønsker at markedsføre til 20 -, til 25-årige kvinder, der er en bred kategori, som indeholder en masse psykografiske grupper. Hvis man i stedet virksomheden ser ud til at en bestemt gruppe inden for denne demografiske område, kan det udvikle produkter, som taler til psykografi af kunden, appellerer til værdier at gøre et salg. For eksempel kan en virksomhed vælge at positionere sig som grønne for at fange folk, der er miljøbevidste.

Profiler af personer, som diskuterer deres psykografi kan være forberedt, og virksomhederne kan også profilen meget større grupper. Undersøgelser, som er designet til at teste nye varer og udforske afsætningsmuligheder ofte bruger psykografi som led i deres struktur, at forstå, hvem folk er, hvad der påvirker deres købsbeslutninger, og hvordan et produkt kan være designet til at appellere til dem. Psykografi kan have indflydelse på ting som produktet størrelse, emballage design, og hvor produkterne sælges.

Livsstil og holdninger kan have en dybtgående indvirkning på, hvordan folk opfører sig, når de køber eller vurdere produkter. Kategorien af ​​psykografi er designet til at indfange og kvantificere disse aspekter af potentielle kunder, så en virksomhed bedre kan betjene sine kunder, og placere sig mere effektivt på markedet. Virksomheder, der undlader at overveje psykografiske bekymringer kan opleve, at deres kunder afdrift andre steder, at virksomheder, der giver dem en mere personlig oplevelse.

Hvad er Annuitization?
Hvad lever udlæg?
Hvad er forskellen mellem afkast på aktiver og egenkapitalforrentningen?
Hvad er et realkreditlån Service Company?
Hvorfor Banker Hold Kontrol?
Hvad er Asset Diversificering?
Hvordan vælger jeg den bedste Managed Income Fund?
Hvad er en tilsigtet modtageren?
Hvordan jeg træner aktieoptioner?
Hvad er Product Portfolio Management?
Hvad er partnerskab Regnskab?

Leave a Reply

trade online