Hvad er raavarelagre?

Raavarelagre er investeringer i råvarer, råvarer som korn, guld og sølv, eller appelsinjuice. For produkter til rådighed for investorer, som raavarelagre, skal de købes og sælges i en rå standardformular. Det betyder at produktet ikke kan skelnes fra den ene producent til den anden. Hvis en investor køber raavarelagre i appelsinjuice, det produkt, der investeres i, er ren appelsinjuice, ikke branded appelsinjuice eller appelsinsaft tilsat vitaminer.

De typer af produkter til rådighed for råvarer investere omfatter landbrugsprodukter. Disse kan være fødevarer som hvede, svinekød maver, og te. Andre landbrugsprodukter omfatter non-food raavarelagre såsom tobak, bomuld og gummi. Alle disse råvarer er en holdbarhed. Det betyder, at en investor kan købe en vare, mulighed for at handle i produktet i fremtiden, og det råvareoption har en forudsigelig værdi for en forudsigelig tid.

Andre typer af produkter til rådighed for investorer på den vare, udveksling indeholde metaller og energi produkter. Eksempler på metaller omfatter stål, aluminium, sølv og guld. Energi eksempler omfatter råolie, naturgas og propan.

Ikke hver enkelt type vare er tilgængelige for investorer som en råvare handel. Generelt skal en vare have en betydelig mængde af køb og salg aktivitet skal indgå i de råvarer valutamarkederne. Desuden skal der normalt være tilstrækkeligt kursudsving i produktet til at retfærdiggøre sin optagelse i markedet.

Varer handles normalt på to måder: som en umiddelbar salg eller køb på spotmarkedet, eller som råvare fremtider. Når en investor køber en vare fremtiden, er han eller hun reelt at købe de rigtige-og pligt-til at købe en mængde af varen på en bestemt dato i fremtiden. De fleste investorer, der handler med råvarer at gøre det ved hjælp af råvare futures-metoden.

En af de vigtigste fakta at vide om raavarelagre er, at prisen på disse bestande er sat i høj grad af udbud og efterspørgsel. Dette er i modsætning til selskabets aktier handlet på børsen, hvor prisen på en aktie bestemmes af markedet.

Der er et stort antal udvekslinger rundt om i verden, der giver raavarelagre for handel. Denne udveksling kan give handelen med mange forskellige varer, såsom New York Mercantile Exchange. Andre varebørser mange fokusere på bestemte typer af raavarelagre, såsom London Metal Exchange.

Hvad er en skatteklasse?
Hvad er Social Security invalideforsikring?
Hvad er en certificeret Treasury Professional?
Hvad er omkostningseffektiv præferenceaktier?
Hvad er de grundlæggende Day Trading Regler?
Hvad er en Equity Holder?
Hvad er en skat Ledger?
Hvordan vælger jeg den bedste Low Cost Health Insurance?
Hvad er Omfattende dækning?
Hvad er finansiel innovation?
Hvad er nettoomsætningsaktiver?

Leave a Reply

trade online