Hvad er Råvarederivater?

Råvarederivater er investering værktøjer, der giver investorer at profitere fra visse poster, uden at eje dem. Denne type investeringer går tilbage til 1848, da Chicago Board of Trade blev etableret. Oprindeligt var ideen bag råvarederivater var at give et middel til risikobeskyttelse for landmændene. De kunne lover at sælge afgrøder i fremtiden til en på forhånd aftalt pris.

Moderne råvarederivater handelssystem er mest populært med mennesker uden for råvarer industrien. Flertallet af mennesker, der bruger denne investering værktøj tendens til at være prisen spekulanter. Disse mennesker normalt fokusere på udbud og efterspørgsel og forsøge at forudsige, om priserne vil gå op eller ned. Når priserne på en bestemt råvare bevæger sig i deres favør, de tjene penge. Hvis prisen bevæger sig i den modsatte retning, da de mister penge.

Køberen af ​​en derivatkontrakt køber ret til at bytte en vare til en bestemt pris på et fremtidigt tidspunkt. Selv om denne person er en kontrakt køber, kan han købe eller sælge varen. Han behøver ikke at betale den fulde værdi af størrelsen af ​​den vare, han investerer i. Han behøver kun at betale en lille procentdel, der er kendt som den margin pris.

Kontrakten Sælgeren er den person, der accepterer en margen. Han er enig i, at på en bestemt dato, han vil købe eller sælge varen er angivet i kontrakten til en bestemt pris. Begge parter er generelt forpligtet til at opfylde aftalen på trods af tab.

For eksempel kan en investor købe en kontrakt fra sælgeren, der giver ham ret til ét ton kaffebønner for $ 1000 US Dollars (USD) den 1. juli. Selv om værdien af ​​kontrakten er $ 1000 USD, kan køber kun forpligtet til at betale $ 100 USD. Den 1. juli, vil sælgeren overføre rettighederne for et ton kaffebønner til køber.

Hvis den aktuelle værdi af en ton kaffebønner den 1. juli er $ 1.500 USD, kan køberen må sælge til markedet og gøre en $ 500 USD fortjeneste. Hvis værdien af ​​kaffebønner på denne dag er kun $ 800 USD, vil denne person have købt på et tab. Han kan vælge at komme i besiddelse af kaffebønner, som er sjælden. Han kan sælge til markedet på et tab. I de fleste tilfælde, vil han blive sælger og forsøge at finde en køber.

Råvarederivater handel tillader en person at bruge en lille sum penge til den potentiale til at opnå betydelige overskud. Denne form for investering, er imidlertid betragtes som høj risiko. Når priserne ikke er i en investor favør, kan han lide store tab. Råvarer, der er åbne for denne type investering omfatte bomuld, sojabønner og ris. I nogle lande, selvom disse råvarer er tilgængelige denne type handel er ulovlig.

Hvad er finansielle Højdepunkter?
Hvad er de forskellige typer af arbejdsløshedsforsikringen for selvstændig?
Hvad er sølv Ingots?
Hvad er den bedste måde at afgøre værdiansættelsen af ​​en virksomhed?
Hvad er Regnskab etik?
Hvad er suveræn gæld?
Hvad er en tildeling af leje?
Hvad er de forskellige typer optioner Trading værktøjer?
Hvad er en 401K?
Hvordan jeg investere i guld og sølv mønter?
Hvad er en acceleration paragraf?

Leave a Reply

trade online