Hvad er Realkredit Risk?

Realkredit risiko beskriver den bredere økonomiske konsekvenser af pant indehavere ikke at tilbagebetale deres lån. I den moderne økonomi, kan det dække en bred vifte af risici. I sin simpleste form, simpelthen realkredit risiko refererer til den risiko, til en bestemt långiver på en bestemt boliglån. I en mere kompliceret måde, kan den henvise til risici i markedet for pant-backed securities. I det mest ekstreme tilfælde kan det referere til risikoen for en økonomi som helhed.

Der er et element af risiko, hver gang en bank låner penge til en boligejer. Den enkleste mål for realkredit er risikoen for boligejer ikke at tilbagebetale

Dette er normalt vurderes ved en kombination af låntagers indkomst niveau, lånebeløbet, og låntagers kreditværdighed, såsom en Fico score. Bankerne vil normalt vurderer risikoen i en mere sofistikeret måde, idet der tages hensyn til, hvor boligmarkedet, som vil påvirke, hvor mange penge kan kræves tilbagebetalt, hvis pant skal være afskærmet.

Den ligefremme aftale mellem en låntager og långiver er ikke den eneste realkredit risiko, dog. Dette er på grund af den praksis, securitisation. Dette indebærer banker at skaffe penge ved at udstede pant-backed securities. Disse er finansielle produkter, hvor indkomsten i sidste ende stammer fra afdrag af de kunder, med den medfølgende risiko for, at kunderne kan standard og dermed indtægter vil ikke være der.

Normalt omfatter sådanne produkter emballager flere pantebreve sammen til en enkelt pool, derefter dividere denne pulje blandt mange investorer. Hver investor har således rettighederne til en lille del af indtægterne fra hver pant i poolen. Teorien er, at dette sænker risikoen for investorerne, da de har mindre at tabe ved en enkelt låntager misligholder.

I virkeligheden er der to elementer, der kan øge denne form for realkreditlån kreditrisiko. Den ene er, at en faktor, der påvirker en pant indehaverens tilbagebetaling evne, såsom arbejdsløshed eller stigende renter, kan være udbredt mening mange realkreditlån indehavere standard på samme tid. Den anden er, at den måde realkreditlån er pakket sammen kan gøre det vanskeligere at vurdere de enkelte kreditrisici og dermed det overordnede risikoniveau for pant-backed security.

I en bredere sammenhæng dette kan udgøre en realkreditlån risiko for hele økonomien. I 2007 til 2008, skabt stigende misligholdelse af realkreditlån niveauer økonomiske problemer for nogle store banker, da de blev tvunget til at opskrive aktiver, herunder pant-backed securities. Denne opskrivning skyldes nogle banker og andre finansielle institutioner til ansigt likviditetsproblemer. , Mens nogle gik ud af markedet, andre blev givet finansiel bistand fra de nationale regeringers af hensyn til at fastholde banksystemet som helhed. Det havde konsekvenser for finanspolitisk finanser og har fået skylden for stigende offentlige underskud.

Hvad er fordele og ulemper ved at blive betalt for Kommissionen?
Hvad er Churn-pris?
Hvad er Butterfly strategien?
Hvem er i fare for sæsonbestemt arbejdsløshed?
Hvad er den bedste måde at overføre penge mellem banker?
Hvad er et fladt marked?
Hvad er et nul procent ÅOP?
Hvad er Ejendom bruge?
Hvad er en indtægt Effect?
Hvad er en revision Risk?
Hvordan åbner jeg en Anonym bankkonto?

Leave a Reply

trade online