Hvad er regeringens Regnskab?

Regering regnskab er et bredt begreb, der beskriver de specifikke regnskabsmæssige funktioner i offentlige virksomheder i Amerikas Forenede Stater (US). Regeringen regnskabsprincipper er anvendt i de føderale, statslige og lokale myndigheder findes i den offentlige sektor. Føderale regering enheder følger normalt de regnskabsmæssige principper eller retningslinjer udviklet af Federal Accounting Standards Advisory Board (FASAB). Statslige og lokale regeringer kan være forpligtet til at følge de regnskabsmæssige principper og retningslinjer udarbejdet af det mellemstatslige Accounting Standards Board (GASB).

Ifølge sin hjemmeside, blev FASAB etableret i 1990 at udvikle specifikke regnskabsstandarder og principperne for den amerikanske regering. FASAB arbejder sammen med Congressional Budget Office, Secretary of Treasury, direktør for Office of Management and Budget og Comptroller generalsekretæren for De Forenede Stater når de udvikler regeringen regnskabsstandarder. Disse organer kan også hjælpe med at vælge de bestyrelsesmedlemmer, der direkte de specifikke regnskabsmæssige aktiviteter FASAB.

GASB er en udvidelse af Financial Accounting Foundation (FAF) og Financial Accounting Standards Board (FASB). GASB er ansvarlig for at vejlede til statslige og lokale statslige enheder i forbindelse med anvendelse af almindeligt anerkendte regnskabsprincipper (GAAP). GASB forsøger også at forbedre rapporteringen kapacitet for staten og de lokale enheder om vigtige finansielle oplysninger. At vejlede om revisioner for finansielle funktioner er en anden vigtig del af regeringens regnskab.

Regeringen regnskabsmæssige bruger typisk midler, budgetter, bevillinger eller behæftelser forbindelse med optagelse og rapportering af finansielle oplysninger. Fondens regnskab adskiller de penge modtaget af statslige enheder i separate konti til brug i det offentlige operationer. Disse midler er generelt sammen med den offentlige projekter såsom infrastruktur, vedligeholdelse, skole tjenesteydelser, offentlige tjenester eller andre forskellige offentlige udgifter. Budgetter er udviklet til at hjælpe med føderale, statslige og lokale statslige enheder bestemme de finansielle midler til fremtidige perioder. Disse budgetter normalt er skabt ud fra de forudgående års oplysninger. Regeringen enheder også forsøge at projicere de nødvendige penge til at betale for fremtidige tjenester og afgøre, om skattestigninger er nødvendige for at betale for disse ydelser.

Bevillinger opstår, når statslige enheder specifikt afsat penge til bestemte formål. Disse bevillinger normalt udgøre en særlig brug for midler modtaget af en offentlig myndighed. Når en offentlig myndighed tilegner sig penge til en specifik anvendelse, er det normalt ikke tilladt at ændre bevillingen anmodning.

Hæftelser er specifikke anvendelser for regeringen indsamlet kvitteringer, og de opstår som regel før regeringen indsamler indkomst eller skatteindtægter fra borgerne. Regeringer bruger typisk hæftelser for erhvervslivets kontrakter, indkøb af udstyr, løn eller andre emner specifikt er behov for at køre offentlig myndighed.

Hvad er Producent kuponer?
Hvad er en cash flow?
Hvad er Lænkede?
Hvordan vælger jeg den bedste høje renter opsparingskonto?
Hvad er rate Lån?
Har jeg brug for Tornado Insurance?
Hvad er investeringer Regnskab?
Hvordan vælger jeg den bedste Low Cost Health Insurance?
Hvad er en Faldende Triangle?
Hvad er offentlige sektor Banking?
Hvad er en investering Multiplier?

Leave a Reply

trade online