Hvad er Regnskab Data?

Regnskabsdata er et organ for finansiel dokumentation for, at ryggen en regnskabsmæssig opgørelse. Folk bruger disse data til at udarbejde regnskaber og erklæringer, og revisorer kan gennemgå den for at bekræfte nøjagtigheden af ​​en erklæring. Mennesker med tvister om deres konti med en bank eller virksomhed kan også bede om at se regnskabsmæssige data til at bestemme, hvordan virksomheden frem til en given konklusion eller balance. Denne information er underlagt stævning i sager, hvor folk har mistanke om juridisk forseelse er ansvarlig for regnskabsmæssige problemer.

Nogle virksomheder vedligeholde elektroniske regnskabsdata. Personale i regnskabsafdelingen indtaste finansielle aktiviteter i et elektronisk system, og systemet kan også støde på automatiske aktivitet. For eksempel, når man aflæser et debetkort på købmand vil signalet rejse til bankens regnskabssystem og en automatisk justering vil forekomme at afspejle købet. Papirkopier til at bakke op elektronisk dokumentation kan være til rådighed.

Andre regnskabsmæssige data er tilgængelige i papirformat. Dette kan omfatte ting som personlige checkhæfte, kvitteringer og så videre. Virksomheder med papir optegnelser opbevar dem på et sikkert sted for at forhindre tab og måske lave kopier som reference og bekvemmelighed for at sikre, at de vil have adgang til de oplysninger, når de har brug for det. Nogle gange kan der tages skridt til at digitalisere disse data til at gøre det mere praktisk og nem at få adgang til, og visse gamle plader kan gemmes på mikrofilm eller andet arkiveringssystem formater, fordi den oprindelige dokumentation er ikke længere tilgængelig.

Loven kræver, at folk til at holde regnskabsmæssige data for en fastsat periode, såsom syv år. Efter denne periode, kan folk vælge at makulere eller på anden måde ødelægge gamle regnskaber, selv om mange virksomheder vælger at beholde det, da det kan være værdifuldt i fremtiden for efterforskning, sammenligning rapportering og andre aktiviteter. Folk kan lide skat revisorer og myndigheder kan bede om fuld regnskabsmæssige data, hvis de har bekymringer om regnskabet og ønsker at kontrollere oplysningerne for sig selv.

Ved gennemgang af regnskabsmæssige data, folk er meget opmærksomme på tilsyneladende forskelle eller forvirrende poster. Dette kan indeholde beviser for manglende oplysninger og dokumentation om papir, der ikke passer fremsat erklæringer, og andre tegn på uregelmæssigheder eller fejl. Når nogen skal gennemgå store mængder af regnskabsmæssige data, kan et team af mennesker være involveret, til at gå igennem materialet, samt dobbeltkontrol andres arbejde for at sikre at intet slipper ud af deres revisionsvirksomhed.

Hvad Er Navy College Fund?
Hvad er et valutasymbol?
Hvad Er Navy Federal Credit Union?
Hvad er kontanter Skatter?
Hvad er Omsætningsaktiver?
Hvad er koncernens Term Life Insurance?
Hvordan vælger jeg de bedste finansielle Management Software?
Hvad er Captive Insurance?
Hvad er en IRA Distribution?
Hvad er Fiduciary Regnskab?
Hvad er Consumer Credit rådgivning?

Leave a Reply

trade online