Hvad Er Reinsurance traktaten?

De fleste regeringer begrænse størrelsen og antallet af politikker et forsikringsselskab kan sælge, baseret på selskabets anlægsaktiver. Dette er for at gøre sikkert, de vil være i stand til at betale eventuelle krav deres kunder fil. Hvis et forsikringsselskab når grænsen det skal enten stoppe salget af politikker, eller det skal sælge en del af sin risiko til et genforsikringsselskab. En genforsikring traktat er en aftale mellem et forsikringsselskab og genforsikrer, hvor genforsikringsselskabet indvilliger i at tage alle eller en del af risikoen på en bestemt type eller størrelse af forsikringspolice.

I 1842, en stor brand i Hamborg Tyskland hærgede den lokale forsikringsbranchen. Det blev meget tydeligt, at de traditionelle forsikringsselskaber var ude af stand til at håndtere store, katastrofale begivenheder, og den første genforsikring Virksomheden blev startet. Genforsikringsselskaber virksomheder nu operere over hele verden. To af de største er Munich Re baseret i München, Tyskland

og schweiziske RE i Zürich, Schweiz.

Genforsikring er forsikring for forsikringsselskaberne. Det er også omtalt som stop-loss forsikring. Den oprindelige forsikringsselskab kan blive henvist til ved mange navne: afgivende partiet, originale eller primære forsikringsselskab eller direkte skriver selskabet.

En genforsikringsaftale, kan antage forskellige former. I nogle tilfælde vil et selskab kontrakt om at overtage risikoen for forsikring, der overstiger den grænse, som ville have været indstillet til den oprindelige forsikringsselskabet. For eksempel kan en bestemt virksomhed kun kunne garantere en maksimal erhvervsforsikring på $ 1 millioner US Dollars (USD), men deres kunder kræver en $ 3 millioner USD politik. Den politik kan være skrevet på genforsikringsselskab daekker de ekstra 2 millioner dollars USD.

I andre tilfælde kan en genforsikringsaftale, skrives som en proportional politik. Ifølge denne plan, accepterer genforsikringsselskab til at tage en vis procent af den direkte virksomhedens risiko på alle politikker eller på en bestemt form for politik. Til gengæld modtager genforsikrer, som procent af de præmier, der betales for disse politikker, mindre omkostninger for at opnå virksomheden. Skriften omkostninger omfatter provision til agenten og overhead omkostningerne ved at oprette denne politik.

Aftalen kan også være skrevet på en sådan måde, at genforsikringsselskab kun få skridt ind, når risikoen overstiger et forudbestemt beløb. En sådan arraignment kaldes en ikke-proportional genforsikring traktat. Den type genforsikringsaftale, en virksomhed vælger at engagere sig i, er bestemt af den slags politikker, der bliver skrevet, og størrelsen og aktiver primære forsikringsselskab.

Den Genforsikring traktaten er også navnet på en hemmelig aftale mellem Rusland og Tyskland formidlet af Bismarck i 1887. Bismarcks primære formål var at beskytte tyske sikkerhed mod et angreb af den franske. I denne tre år traktat, aftalte Tyskland og Rusland til at være neutral over for hinanden i tilfælde af en af ​​parterne blev involveret i krig med en tredje nation, med undtagelse af Frankrig og Østrig-Ungarn. Til gengæld anerkendte Tysklands Ruslands krav på Balkan og enedes om at støtte dens kontrol over Sortehavet. Traktaten fik lov til at udløbe efter Bismarck blev fjernet fra embedet.

Hvad er et realkreditlån konstant?
Hvad er de bedste tips til at holde en Ledger?
Hvad er Kiropraktik uredelighed Insurance?
Hvad er de almindeligt anerkendte regnskabsprincipper?
Hvad er en personlig selvangivelse?
Hvad er Asset-Based Factoring?
Hvad er et forsikringsholdingselskab erklæring side?
Hvad er spredning af investeringer?
Hvad er den ekstra indskudskapital?
Hvad er Short-Term Notes?
Hvad er garant?

Leave a Reply

trade online