Hvad er rekapitalisering?

Rekapitalisering er en proces, hvor mængden af ​​gæld og aktiver i en bestemt enhed er omarrangeret for at opfylde et økonomisk mål. Målet kan være et forsøg på at begrænse mængden af ​​skat skyldige på aktiver i hånden, eller som led i en omorganisering for at undgå konkurs. Selvom ideen om rekapitalisering der normalt er forbundet med virksomhederne, kan de samme generelle koncept skal anvendes til non-profit organisationer, finansielle institutioner såsom banker eller realkreditinstitutter, og endda til enkeltpersoner.

Der er flere grunde til, at rekapitaliseringen kan være en attraktiv mulighed. Med virksomheder, der sælger varer og tjenesteydelser til den brede offentlighed, vil man motivationen være at styrke virksomhedens finansielle billede i forventning om en udvidelse. Dette kan omfatte noget så simpelt som at erstatte foretrukne aktieoptioner med obligationsudstedelser for at minimere skatten. Ved omstrukturering af forholdet mellem gæld og egenkapital i øjeblikket er indbygget i virksomheden, kan det være muligt at reducere fremtidige forpligtelser og aflede disse midler direkte til ekspansion projekter, der vil gøre selskabet stærkere over tid.

En virksomhed kan også gennemgå rekapitalisering som et middel til at undgå konkurs. Med denne applikation, der den måde, virksomheden bruger penge ændret, således at virksomheden kan skaffe sig midler til at holde flyforbindelse indtil det er muligt at realisere et nettoresultat igen. Det kan betyde, trimning udgifter i nogle områder og samtidig øge dem i andre, at fastholde et lavere beløb af beholdning og for at sænke det samlede skattetryk, og enhver anden strategi, der vil gøre det muligt for virksomheden at opfylde sine nuværende gældsforpligtelser.

Banker og andre typer af finansielle institutioner kan benytte processen med kapitaltilførslen. En bank rekapitaliseringen kan opstå, når virksomheden anskaffer eller fusioneres med en anden tilsvarende enhed. Den kollektive ressourcer den nye enhed, samt den kollektive forpligtelser, der er reorganiseret med henblik på at placere den nye bank i den bedste økonomiske situation, det er muligt. Rekapitalisering af bankerne kan også finde sted i et forsøg at modstå en overtagelse forsøg, eller at undgå en potentiel fejl eller alvorlig nedskæring i driften.

Med enhver form for rekapitaliseringsplan, er det ekstremt vigtigt at have specifikke mål in mente. For at nå disse mål, vil en brugbar plan omfatter etablering af en række handlingspunkter, som vil hjælpe virksomheden nå disse mål i logisk fremadskridende faser. De samme handlingspunkter vil også give et system af checks and balances, som tillader reorganisering proces, der skal evalueres og justeres om nødvendigt.

Hvad er en pædagogisk Trust Fund?
Hvad er en månedlig opgørelse?
Hvad er sølv runder?
Hvad er Wall Street?
Hvordan får jeg den bedste satser på overtræk?
Hvad Er AMT fritagelse?
Hvad er de forskellige typer af manager Vederlag?
Hvad er International Tax Planning?
Hvordan vælger jeg den bedste Mutual Fund Asset Allocation?
Hvorfor har så mange kreditkort virksomheder har en Wilmington, Delaware Adresse?
Hvad er en skatteklasse?

Leave a Reply

trade online