Hvad er Renteudgifter?

Renteudgifter er en forpligtelse, der repræsenterer penge, der skyldes af et selskab. Tallet er typisk forbundet med lånte penge, såsom et lån. Hvis et selskab udsteder obligationer, kan de nødt til at booke skyldige renter for investorer, og dette tal går på selskabets balance for hver regnskabsperiode. Tallet kan ændre sig, da selskabet betaler sig en del af interesse baseret på en aftalt tidsplan med långivere eller investorer. Virksomheder med flere lån og udstedte obligationer kan have individuel interesse betales regnskab for hver enkelt.

Det er nemt at forveksle dette koncept med påløbne renter. Når en virksomhed skylder interesse i form af en, der skal betales, er det beløb, som regel fast og betales på bestemte tidsperioder. Påløbne renter er penge beregnes på en dollar beløb på en trinvis grundlag. Virksomheder kan booke påløbne renter på hovedstolen af ​​et lån, og derefter bestille det til deres Regnskabsbøger. Ved udstationering påløbne renter i hovedbogen, et selskab indlæg det til lånekontoen snarere end en der skal betales konto.

En grundlæggende journalpost er nødvendigt at registrere mængder i en virksomheds skyldige renter konto. To poster er fælles for denne proces. Den første anerkender ansvar

revisorer debetrenter regning og kredit skyldige renter. Denne indgang kan ske i god tid rent faktisk betaler renterne, hvis nødvendigt. Det andet element er nødvendigt, når den interesse kommer på grund

revisor vil debitere den tilknyttede renter konto og kreditere kontanter.

Som en forpligtelse, reducerer renteudgifter en virksomheds økonomiske velstand. Økonomisk velstand er de samlede aktiver minus den samlede passiver rapporteres på selskabets balance. En stigning i gæld indikerer, at selskabet skylder flere penge til eksterne interessenter. Uden tilsvarende vækst i selskabets aktiver, vil gæld vokse og reducere virksomhedens værdi. Gæld i forbindelse med aktiv opkøb vil normalt have en null effekt på balancen.

En virksomhed, der fortsat har sin interesse betales konti stigning kan indikere en højere brug af gæld i en virksomhed. Mange interessenter se høje gæld brug som negative for en virksomhed. Rigelige gæld bruger ofte indikerer en virksomhed påtager sig mere risiko i håb om at tjene højere indtægt fra fremtidige salg. Hvis salget ikke vokse som forventet, kan virksomheden med høj gæld befinde sig på gyngende økonomisk grundlag. Nedbringe den nuværende gæld og betale af på de tilhørende renter er den eneste måde at fjerne denne byrde for virksomheden.

Hvad Har Du må ikke øge Mean?
Hvad er en Retirement Portfolio?
Hvad er forskellen mellem hedgefonde og private equity?
Hvad er Escrow Regnskab?
Hvad er finansieringsoversigten metode?
Hvad er konsekvenserne for afskærmning?
Hvad er en ødeland?
Hvordan vælger jeg den bedste high-risiko aktier?
Hvad er et porteføljeselskab?
Hvad er en sikkerhedskode?
Hvad er de forskellige typer af Fundraiser Supplies?

Leave a Reply

trade online