Hvad er Retail Banking?

Detailbankvirksomhed banking, der giver direkte ydelser til forbrugerne. Mange mennesker med bankkonti få deres konti til en retail bank og banker, der tilbyder banktjenester kan også have handelsskibe og kommercielle afdelinger, der arbejder med virksomheder. For folk med high net worth og særlige behov for bankforretninger, kan private detailbanktjenester blive videreført. Disse tilbyder et højt serviceniveau med en række valgmuligheder, som ikke er tilgængelige for gennemsnittet medlemmer af offentligheden.

Den mest grundlæggende banktjenester omfatter besparelser og kontrol af regnskaber. De fleste detailbanker dog forsøge at gøre sig til en one-stop-shop for bank-kunder. Dette øger kundefastholdelse og loyalitet, der sikrer, at banken har en konstant forsyning af kunderne. Udvidelse bankydelser giver også flere muligheder for banken at vende et overskud.

Andre tjenester kan inkludere Pengeskab, hjem og bil lån, indskudsbeviser, pensionskonti, og investeringsservice. De fleste detailbanker give kunder med debet-og kreditkort, samt finansiering af optioner gerne hjem egenkapital kreditlinjer. Afhængig af banklovgivning, kan en bank ikke være i stand til at tilbyde alle disse tjenester på ét sted, men det kan samarbejde med andre finansielle institutioner med at yde praktisk forbundne tjenester for bankkunder. Retail banking er designet til at forsyne befolkningen med banktjenester for livet, fra college midler åbnede ved et barns fødsel på pensionsalderen trusts oprettet for at betale for alderdommen.

Retail banking er et meget konkurrencepræget marked. Mange mennesker har brug for detailbanktjenester og de er ikke bange for at shoppe rundt for at finde den bank, der tilbyder de bedste incitamenter, priser og tilbud. Bankerne kan konkurrere med rentesatser, konto frynsegoder såsom kredit-overvågning, og andre services designet til at lokke kunder. Nogle endda tilbyde særlige incitamenter for kunder, der skifter over fra rivaler, som f.eks bonusser tildelt, når overføre midler fra en rivaliserende bank for at åbne en ny konto.

Nogle detailbanker er internationale selskaber med mange filialer banker over hele verden. Andre opererer på nationalt plan. Mindre detail-banker kan være regionale eller måske endda have en enkelt filialer. Mindre samfund banker kan tilbyde skræddersyede tjenester til community-medlemmer og sommetider modtager offentlige incitamenter for lokalsamfundet reinvestering, såsom tilbud om små virksomheder lån og boliglån til folk i lokalsamfundet. Det er nogle gange muligt at få mere fordelagtige renter på sådanne aktiviteter fra EF-banker, end det er fra større virksomheder.

Hvad er en aktiebog?
Hvad er en Treasury Bill?
Hvad er tredjeparts ansvarsforsikring?
Hvad er almindelig ansvarsforsikring Forretning Forsikring?
Hvad er en W-8 Form?
Hvad er det bedste tip til at holde en ungdomsudveksling Fundraiser?
Hvad er Niveau II citater?
Hvad er en sekundær modtageren?
Hvad er finanspolitikken Konservatisme?
Hvad er en kassekredit?
Hvad er en generel fond?

Leave a Reply

trade online