Hvad er Return on Net Worth?

Også kendt som en forrentning af egenkapitalen, afkastet af formuen beskriver den del af nettoindkomsten, der er i sidste ende tilbage som en procentdel af egenkapitalen ejes af aktionærerne i et selskab. Denne særlige beregning gør det nemmere at forstå, hvor meget profit virksomheden genererer med investeringer foretaget af aktionærerne. I denne forstand er afkastet af nettoformue (RONW) vigtigt at måle, om virksomheden den bedst mulige udnyttelse af disse ressourcer, eller hvis der er behov for at foretage ændringer, som vil bidrage til at øge andelen af ​​afkast, der genereres som en Resultatet af egenkapitalen.

Der er flere forskellige tilgange eller formler bruges til at bestemme afkastet af nettoformue. En grundlæggende tilgang kræver, at dividere den netto indtægt for en bestemt periode af egenkapitalen, da det stod i samme periode. En anden tilgang kræver for at bruge et gennemsnit af egenkapital i løbet af perioden i stedet for den faktiske egenkapital som af en bestemt dato. Nogle virksomheder vælger også at udelade udbytte på præferenceaktier fra nettoindkomsten samtidig trække den foretrukne egenkapital fra aktionærerne egenkapital for den betragtede periode. Det nøjagtige antal af involverede variabler er ofte påvirket af, hvad virksomheden ønsker at opnå med beregningen.

Bestemmelse af afkastet af formuen kan være et almindeligt element for at lukke en bestemt fakturerings-eller indtægter periode. Når dette er tilfældet, virksomheder sætte fokus på, hvordan nettoindkomst og egenkapital stå som den sidste dag i nævnte periode. Den procentdel, at resultaterne fra beregningen kan derefter sammenlignes med tidligere perioder, giver forretningen med et øjebliksbillede af, hvorvidt virksomheden bevæger sig fremad, forbliver konstant, eller begynder at tabe terræn i forhold til sine indtægter generation. Ud fra dette perspektiv, kan beregne afkastet af formuen gøre det muligt at identificere en ugunstig forandring tidligt, isolere årsagerne til ændringen, og tage skridt til at løse problemet, før varig skade sker til operationen.

Det er endog muligt at bruge de grundlæggende formel for et afkast af nettoformue til at evaluere fremskridt inden for en given periode. For eksempel kan virksomheden bestemme, hvad der er kendt som en begyndelse RONW i begyndelsen af ​​en virksomhed kvartal, beregne en anden procentdel langs midten af ​​perioden, og derefter gøre tredjedel beregning når kvartalet er lukket. Denne tilgang gør det muligt at behandle spørgsmål, der påvirker generation af indtægter samt omkostninger, der reducerer mængden af ​​netto-indtægter i hele perioden. Som følge heraf er potentialet for at ende kvartalet med en mere ønskelig afkast af formuen steget, en situation, der er godt for både virksomheden og dens investorer.

Hvad er en klassificeret Balance?
Hvad er de forskellige typer af Psykiatrisk Insurance?
Hvad er bruttomargin?
Hvad er naturgas gensidige fonde?
Hvad Er Navy College Fund?
Hvad er Fonden derivater?
Hvad er en udenlandsk direkte investeringer?
Hvad er et direkte Premium?
Hvordan vælger jeg den bedste Equity Income Fund?
Hvad er en sidelomme?
Hvad er forhandlingsstyrke?

Leave a Reply

trade online