Hvad er revisionsprocessen?

Kontrolholdet processen er den specifikke skridt, der anvendes i et finansielt, operationelt eller overholdelse revision. De skridt, der kan variere afhængigt af selskabet og den type af revisionsydelser virksomhedsejere anmodet et eksternt revisionsfirma. De fleste virksomheder har finansiel revision en gang årligt

drifts-og konformitetskontrol normalt udføres på en efter behov. Kontrolholdet proces normalt omfatter tre grundlæggende trin: planlægning, feltarbejde og rapportering. En fjerde trin, opfølgning, kan behov for, hvis selskabet ikke den indledende revisionsprocessen.

Planlægning er normalt det første stadium af revisionsprocessen. Det begynder som regel med virksomhedens ledelse arbejder med revision af den type revisionstjeneste er nødvendige for deres virksomhed. Typiske revision omfatter bank, interne kontroller, faste aktiver eller fulde finansielle forpligtelser. Revisionshonorar ofte drøftet på dette punkt som godt, fordi hver revision kan have forskellige niveauer af involvering af revisorer. Højere niveauer af revisionsydelser normalt kræver mere tid og kræfter af revisorer, hvilket resulterer i højere gebyrer. Når revisionsopgave tjenester der er truffet afgørelse om, revisionsprocessen normalt flyttes til feltarbejde fase.

Feltarbejdet fase af revisionen proces er hands-on gennemgang af finansielle og operationelle oplysninger, som revisorer. Bredden og dybden af ​​den felt afhænger af typen af ​​revision og antallet af fejl fundet under feltarbejdet fase. Revisionsretten vælge en prøve fra selskabets økonomiske eller forretningsmæssige oplysninger og teste den mod virksomheder tegner eller business-politikker. Væsentlige afvigelser eller fiaskoer typisk resultere i revisorer vælge en anden prøve at afgøre, om flere fejl eksisterer. Hvis der er flere fejl findes, revisorer normalt markere virksomhedens hele processen i forbindelse med de specifikke oplysninger, som en fiasko. Hvis den anden prøverne er ingen fejl, revisorer ofte blot notere, hvor mange afvigelser eller fejl blev fundet i oplysningerne. Efter feltarbejdet fase er afsluttet, revisorer begynder sædvanligvis rapporteringen del af revisionsprocessen.

Rapporteringen fase af revisions-proces omfatter normalt revisorerne diskutere deres resultater med virksomhedens ledelse. Dette møde giver ledelsen en chance for at bestride alle resultater og anmode revisor om at genoverveje genstande fundet under feltarbejdet fase. Revisionsretten kan anmode om yderligere oplysninger fra ledelsen i løbet af dette møde for at fuldføre deres dokumentationskrav. Når virksomhedens ledelse og revisorer er i overensstemmelse med den oprindelige revisionsrapport, revisorer normalt forberede den endelige revisionsberetning, der kan udstedes til eksterne interessenter.

Opfølgningen stadium af revisionsprocessen er en afhjælpende revision udført på virksomheder, der undlader at opnå en forbipasserende revision score. Stor eller offentligt holdt virksomheder har som regel tildelt acceptabelt revision scores for hver afdeling i sit arbejde. Mindre selskaber kan løbende blive krævet af revisorer til at have en afhjælpende revision, hvilket ikke er usædvanligt

afhjælpende revisioner er simpelthen en forlængelse af processen.

Hvad er uventede fortjenester?
Hvad er en nostro-konto?
Hvad er en Basis Point?
Hvad er en offentlig virksomhed?
Hvad er intern Expansion?
Hvad er gældsregulering?
Hvad er en kredit portefølje?
Hvad er finansiel Betting?
Hvad er en opsparingskonto?
Hvordan vælger jeg et High Yield indlånsbevis?
Hvad er en udgift Allowance?

Leave a Reply

trade online