Hvad er Ring-hegning?

Øremærkning er en finansiel sætning, der kan have forskellige betydninger afhængig af kontekst. Det kan betyde at placere finansielle og juridiske barrierer mellem en forsyningsvirksomhed og dets moderselskab gruppe, eller flytte aktiver til et andet land, sætte dem ud over den nationale kontrol og regler. Det kan også betyde “øremærkede” skatteindtægter til et bestemt angivne formål.

En af de mest almindelige anvendelser af “øremærkning” er at beskrive et reguleret almennyttig virksomhed, der økonomisk adskilt fra et moderselskab, som beskæftiger sig med andre aktiviteter. Den primære grund til dette er at sørge for, at forsyningerne af tjenesten, som elektricitet eller vand, ikke er truet, hvis moderselskabet oplevelser økonomiske vanskeligheder eller endog bliver insolvent. I de fleste tilfælde vil øremærkning gennemføres på anmodning eller kræve af en regulerende myndighed

Dette er normalt varetages af de enkelte nationale regeringer i USA. Et af de mest prominente eksempler på øremærkning var af de lokale elselskaber, som var blevet øremærket, og dermed kan fortsætte med at levere strøm efter moderselskabets Enron kollapsede.

Der er også andre fordele for denne form for øremærkning. For eksempel kan en øremærket virksomhed er nødt til at holde kundedata adskilt fra til rådighed for moderselskabet. Dette reducerer chancerne for, at kunderne vil blive genstand for uønsket markedsføring eller endda udsat for større sikkerhedsrisici. Den beskyttelse mod “forurening” med de økonomiske vanskeligheder et moderselskab betyder også, at obligationer i forsyningsselskabet ses som sikrere og dermed nemmere at sælge til rejse finansiering.

En anden brug af udtrykket “øremærkning” er, når aktiver overføres fra det ene sted til det andet. Sædvanligvis vil dette betyde, at flytte dem fra en konto til en anden, med sidstnævnte i en anden jurisdiktion, som regel i et andet land. Dette vil oftest ske for at beskytte aktiver fra et krav fra en kreditor eller reducere skatteforpligtelser. En sådan øremærkning kan gøres både lovligt og ulovligt, idet de fleste lande har restriktioner på, hvor mange aktiver, der kan øremærkes og gennem hvilke proces.

Afgrænsning kan også referere til en regering forpligte sig til at bruge indtægterne til en specifik skat til at betale for et bestemt område i udgifterne. Dette er også kendt som tvungen forbindelse. Den taktik er ofte brugt, når de forsøger at lave en potentielt upopulære skat mere acceptable for offentligheden. For eksempel kan en ny afgift være mere spiselig for offentligheden, hvis de ved det vil blive brugt på et produkt, der har bred opbakning.

Hvad er fordele og ulemper ved en subventionerede lån?
Hvad er en betalingsplan?
Hvad er langfristede forpligtelser?
Hvad er en Oversvømmelse Insurance Elevation-certifikat?
Hvor meget koster det at opdrage et barn i USA?
Hvordan kan jeg se, om penge er forfalsket?
Hvad der er en som etableret certifikat?
Hvad er en godkendt kontrakt deltager?
Hvad er de forskellige typer af lavrisiko-Gensidige fonde?
Hvilke Donationer er fradragsberettigede?
Hvad er en Payday Loan affiliate?

Leave a Reply

trade online