Hvad er risiko Justeret ydeevne?

Risikojusterede performance er en evaluering af den måde, hvorpå en investering skaber en slags tilbage i forhold til mængden af ​​risiko i forbindelse med den pågældende sikkerhed. Ideen med denne type justering er at hjælpe en investor at afgøre, om aktivet er optrådt på et niveau, der er acceptabelt i betragtning af de risiko for, at investor påtager sig med henblik på at eje aktivet. Denne type evaluering kan bruges til at fremskrive fremtidige resultater og støtte investor at beslutte, om at købe en ny sikkerhed for optagelse i porteføljen, eller at handle en beholdning af aktiver, der viser tegn på øget risiko for at opveje, hvad gevinst kan gøres.

Der er mere end én måde at gå om fastlæggelse af risikojusterede præstation af et aktiv. En fremgangsmåde er at fokusere på risikoen for eller volatiliteten af ​​aktivet i den aktuelle markedsforhold, og beslutte, om den vækst eller returnerer, der i øjeblikket genereres er tilstrækkelige til at fortjene at antage, at risiko. Til en vis grad, er dette en subjektiv tilgang til at bruge denne type finansielle ledelsesværktøj, da kun investor kan beslutte, om den pågældende risiko er værd at den potentielle afkast.

En anden tilgang til risikojusterede præstation indebærer ud over de præstationer af aktivet i sig selv og i betragtning af de samlede resultater af det marked, hvor aktivet handles. For eksempel kan en investor overvejer køb af aktier udstedt af en forhandler og beslutter at ikke kun ser på effektiviteten af ​​bestanden inden for det marked, men hvordan denne ydelse vedrører flytning af detailmarkedet generelt. Hvis investor finder, at detailmarkedet synes at være stabil og forventes at være tilfældet inden for en rimelig tid, er der en god chance for, at risikoen vil forblive på et acceptabelt niveau i forhold til væksten i den pågældende bestand, hvilket gør handlen bør overvejes yderligere.

Som med enhver type finansielle teknikker, vurderer risikojusterede præstation hjælpsom, men der ikke nødvendigvis er idiotsikker. Uanset hvilken metode der bruges, er der mulighed for urigtige oplysninger til at føre til en projektion, der ikke er lyd, hvilket igen betyder, at der kan være mere risiko, som investor opfatter, eller fremskrivningerne af afkast kan være oppustet og urealistisk. Af denne grund, kræver en vurdering af risici justeres præstation at sikre, at alle de indsamlede data for evalueringen, er faktuelle, og at fremskrivninger er en rimelig fortolkning af disse forhold er afgørende, hvis investor er rent faktisk at tjene en anstændig forrentning af aktiviteten.

Hvad er Escrow Regnskab?
Hvad er aktivklasse midler?
Hvad er en Pension Skat?
Hvad er emissionshandelsdirektivet Market?
Hvad er de bedste tips for Short Sale købere?
Hvordan får jeg en Instant Payday Loan?
Hvorfor har så mange kreditkort virksomheder har en Wilmington, Delaware Adresse?
Hvad er elastisk penge?
Hvad er en blandet fond?
Hvad er en ressource Market?
Hvad er ubalanceret vækst?

Leave a Reply

trade online