Hvad er risikovægtede aktiver?

Risikovægtede aktiver er dem, der indehaves af en bank eller andre finansielle egenskaber, som er vægtet efter deres risikoniveau. Dette system bestemme den risiko, de aktiver, der anvendes af Federal Reserve Board i USA til at afgøre, hvor meget kapital en bank skal have ved hånden til enhver tid for at forhindre en finansiel fiasko. En bank skal indeholde kapital at foranstaltninger ud til et forudbestemt procentdel af sin risiko-vægtede aktiver. Hvert aktiv tildeles en risikovægt, der er baseret på det pågældende beløb af risiko.

Brugen af ​​risikovægtede aktiver for at bestemme den minimale mængde af kapital der kræves for banker repræsenterer et skift væk fra statiske krav. Det er indlysende, at en bank, der har, er velforsynet med kontanter er mere økonomisk velfunderet end ét stærkt afhængig af lån og kredit. Dette system hjælper med at forhindre en bank fra at påtage sig flere risici, end den er i stand til at dække, bør nogle af sine mindre stabile ventures mislykkes.

I et system af de risikovægtede aktiver, er visse aktiver tillægges en risikovægt, der er ganget med den faktiske værdi af aktivet på hånden. Remburser eller obligationer, og almindelige lån har hver en risikovægt på 1,0, mens realkreditudlån er på 0,5 og lån mellem banker er på 0,2. Likvide beholdninger og statspapirer har ingen risikovægt, fordi der ikke er nogen risiko forbundet med disse aktiver.

For eksempel en bank er remburser en værdi af $ 2000 US Dollars (USD), almindelig udestående lån på $ 500 USD, realkreditlån på $ 600 USD, og ​​interbank-lån en værdi af $ 1.000 USD. Brug af risikovægte i overensstemmelse med disse værdier, er 2000 $ USD ganges med 1,0 for at få 2000 $ USD. $ 500 USD er også ganges med 1,0 for at få $ 500 USD, er $ 600 ganges med 0,5 for at få $ 300 USD, og ​​$ 1.000 USD ganges med 0,2 for at få $ 200 USD. Tilføjelse af alle disse totaler sammen giver Bank A i alt $ 3.000 i de risikovægtede aktiver.

Brug af dette samlede bestemmer mængden af ​​kapital et pengeinstitut skal have på hånden til at dække denne risiko. Ifølge amerikanske Federal Reserve Board en række regulativer, tilføjede Tier 1 kapital, hvilket er værdien af ​​en banks lager til sin overført resultat, skal tilføje op til 4 procent af de risikovægtede aktiver. Samlede kapital, som omfatter efterstillede kapitalindskud, lån-tab, reserver og Tier 1-kapital, skal tilføje op til 8 procent af disse aktiver. I ovenstående eksempel, en bank ville have Tier 1-kapital svarende til $ 120 USD og samlet kapital på $ 240 for at opveje risiciene.

Hvad er det bedste økonomiske planlægning Tips?
Hvad er en bank bekræftelsesbrev?
Hvorfor bør jeg overveje en høj fradragsberettigede Health Plan?
Hvad er de bedste tips til Holding a Breast Cancer Fundraiser?
Hvad er en børsintroduktion?
Hvordan finder jeg ud af den korrekte Retirement Tilbagetrækning beløb?
Hvad er Underskud Finansiering?
Hvad er Udbytte Investering?
Hvad er Backup tilbageholde?
Hvad Er Baby Bonus?
Hvad er Udlån Modifikation kvalifikationer?

Leave a Reply

trade online