Hvad er Sælger Closing Omkostninger?

En fast ejendom lukning eller afvikling, er datoen for overdragelse af ejendomsretten opstår. Lukningen agent forbereder en erklæring, som indeholder en liste over debit og kredit for begge parter. De debiteringer noteret for sælgeren, kaldes sælger lukke omkostninger.

Ansvaret for nogle af disse afgifter kan blive forhandlet, selvom lokale love kan diktere, hvem der betaler for visse poster. Medmindre et realkreditlån er ved at blive overtaget af køberen, en af ​​de mest betydningsfulde sælgeren lukke omkostninger er nogen realkreditlån payoff. Sælger er også ansvarlig for alle skatte-og mekaniker er tilbageholdsret på rekord.

De fleste af fast ejendom transaktioner håndteres ved hjælp af en professionel agent. Sælgeren og agent kontrakt for et gebyr, der skal betales fra sælgerens midler. Hvis sælgeren hyrer en advokat til at føre tilsyn med alle dele af processen, vil udestående debiteringer til, at advokat skal betragtes sælgeren lukke omkostninger.

De fleste lande kræver, at sælgeren at give sikkerhed for en klar ejendom titel til køberen. Dette foregår ofte via en titel forsikringsselskab, og omfatter honorarer til en titel eftersøgning og en forsikring, der vil beskytte køberen, hvis en uoverensstemmelse i titlen er fundet på et senere tidspunkt. Denne del af titlen forsikring er en del af sælgers lukke omkostninger, selv om køberen ofte er forpligtet til at købe en titel politik også. Købers andel kun garanterer, at han ikke har lagt nogen hæftelser i ejendommen forud for lukning.

Flere transfersummer vurderes under lukning, hvoraf de fleste er betalt af sælger. Nogle lande, såsom Storbritannien, vurdere stempelafgifter på ejendomshandler. Hvis ejendommen er del af en boligejer forening eller co-op, så sælger lukker omkostninger vil også omfatte overførsel af gebyrer for disse organisationer.

Andre sælger afsluttende omkostninger kan omfatte en landmåling, et hjem garanti, eller en inspektion. I nogle steder, er disse elementer obligatorisk. På områder, hvor de ikke er påkrævet, normalt fast ejendom fagfolk anbefaler, at køber i det mindste få en sikkerheds inspektion forud for lukning.

Andre omkostninger er normalt delt mellem sælger og køber, selv om ansvaret ofte kan forhandles. Disse omfatter spærrede gebyrer, notar gebyrer, wire transfersummer, optagelse gebyrer, porto, og dokumentbehandling gebyrer. Siden ejendomsskatter generelt er betalt i restance, at sælgeren er ansvarlig for at betale skat til datoen for lukning, men en køber kan få lov til at betale disse, hvis dette er anført i kontrakten. Hvis sælgeren har gjort spærret betalinger for forsikring og skat, vil beløbet på den spærrede konto tilbagebetales til ham efter lukketid.

Sælger afsluttende omkostninger omfatter normalt et forholdsmæssigt beløb for vand-og forsyningsselskaber. Sælgeren kan tilbyde at købe et hjem garanti for køberen selv når de ikke er juridisk forpligtet til at gøre det. Han kan også give en godtgørelse til at opgradere visse ejendomme mangler. I nogle tilfælde kan sælgeren tilbyde at betale points vurderes af købers pant selskab til at hjælpe køberen med at opnå finansiering.

Ved udarbejdelsen af ​​at sælge en ejendom, skal en ejer opnå et estimat af sælgeren lukke omkostninger. Denne indledende skøn vil være omtrentlige, da mange gebyrer afhænge af den endelige salgspris. Når ejendommen er på kontrakt, vil den afsluttende agent give begge parter med en god tro skøn, som skal bidrage til at mindske nogen ubehagelige overraskelser på det afsluttende.

Hvad er Postretirement fordelene?
Hvad er en Beredskab fond?
Hvordan vælger jeg den bedste ETF Broker?
Hvad er Insolvens?
Hvad er et kapitaltilsagn?
Hvad Er kontoen Current?
Hvad er Home Equity Protection?
Hvad er et booking gebyr?
Hvad er en Indtjening erklæring?
Hvorfor Banker Hold Kontrol?
Hvad er Asset genopbygningen?

Leave a Reply

trade online