Hvad er salgsomkostninger?

Salgsomkostninger er nogen former for erhvervsmæssige udgifter i forbindelse med bestræbelserne på at identificere potentielle kunder, tiltrække deres interesse og arbejde med dem, indtil de i sidste ende vælger at foretage et køb. Denne type af udgifter vil ofte omfatte alle omkostninger forbundet med at levere de bestilte varer og opkrævning af betaling for disse varer. En række af forskellige forretningsområder omkostninger er inkluderet i denne noget brede kategori, herunder administrative udgifter til salg og salgssupport, reklame og udarbejdelsen af ​​reklamemateriale, forsendelsesomkostninger, og selv omkostningerne i forbindelse med at yde provision til sælgere.

Mange typer af salgsomkostninger er forbundet med at udstyre sælgere med de nødvendige redskaber til at finde og lokke forbrugerne til at blive kunder. Udgifter såsom omkostninger ved at købe og vedligeholde salget databaser, forberedelse brochurer, virtuelle og reklamer, og medier reklamer er alle eksempler på værktøjer, der bruges til at forbinde med potentielle kunder og skabe interesse i de produkter, der sælges af virksomheden. Mens nogle af disse omkostninger ofte er opdelt i markedsføringen i stedet for salgsomkostninger, er det ikke usædvanligt for en virksomhed at skære alle disse omkostninger under en fælles paraply, erkender marketing som et væsentligt aspekt af salgsprocessen.

Andre typer af salgsomkostninger er mere direkte relateret til arbejdet i de sælger. Dette vil omfatte eventuelle løn og provision struktur på plads for salgsstyrken, samt administrative udgifter forbundet med at yde salgssupport teams, som håndterer kontorarbejde og andre afgifter for salgsstyrken. Leje og vedligeholdelse af salgskontorer i forskellige regioner eller jurisdiktioner af selskabet ville også falde ind under denne kategori. Rejseudgifter, der afholdes som en del af at forfølge salg, både i form af rejse for at se bestemte kunder eller til at deltage i arrangementer, der gør det muligt at interagere med potentielle kunder, der normalt betragtes som salgsomkostninger.

På bagsiden slutningen af ​​salgscyklus, relatere salgsomkostninger til omkostningerne forbundet med at levere de ønskede produkter til kunden. Her fragt og forsendelsesomkostninger, er omkostninger forbundet med at levere fakturaer for disse ordrer og selv de omkostninger der er forbundet med at modtage og sende betalinger fra kunderne undertiden betragtes som værende blandt de sidste salgsomkostninger forbundet med salgsindsats. I tilfælde af at en faktura går ind i en samlinger situation, kan omkostningerne i forbindelse med kontakt til kunden og i sidste ende sørger for betaling af denne faktura også betragtes som en sælger regning.

Hvordan forbereder jeg mig til hæren Retirement?
Hvad er en nøglefærdig løsning?
Hvad er Estate Regnskab?
Hvad er en Kommission?
Hvad er Cash-in-Transit?
Hvad er en arbejdsløshedskasse Appel?
Hvad er aktieinvestering?
Hvad er en investeringsforening?
Hvad er de bedste måder til at reducere udgifterne?
Hvad er kontrol med likvide midler?
Hvad er en typisk invalideforsikring Benefit?

Leave a Reply

trade online