Hvad er scenarieanalyser?

Også kendt som en horisont analyse eller et samlet afkast analyse, et scenario analyse er en strategi, der indebærer en vurdering af forskellige potentielle fremtidige begivenheder og udvikling af scenarier for hvad der ville sandsynligvis komme til at passere, hvis forskellige kombinationer af disse begivenheder fandt sted. Denne proces er nyttigt i en række situationer, herunder forretningsmæssige ekspansion og investering. Enkeltpersoner og virksomheder kan drage fordel af at deltage i denne type analyse.

For en virksomhed, er scenarieanalyser meget hjælpsomme, når det kommer til at lægge planer for at lancere et nyt produkt eller opdyrke et nyt marked for forbrugerne. Ved at identificere forskellige faktorer, der kan have indflydelse på projektets succes, er det muligt at begynde at oprette scenarier, der kan hjælpe med projektet, hvad der kunne ske, hvis visse faktorer blev behandlet på bestemte måder. Øvelsen kan ofte føre til at forudse og løse problemer, før de nogensinde har chancen for at underminere projektet og dermed øge chancerne for succes.

Investorerne kan også gøre brug af scenarieanalyser, når de overvejer forskellige former for investeringer transaktioner. For eksempel kan overveje hvad der ville ske til en værdi af en given bestand, hvis nøglen officerer forlod firmaet udsteder optioner, naturkatastrofer eller endog politiske ændringer indflydelse på investors fremgangsmåde. Hvis scenarierne tyder på, at begivenheder med stor sandsynlighed for at forekomme vil medføre aktierne at stige i værdi, mens også oplyser, at mindre sandsynligt begivenheder ville have minimal indvirkning på bestanden, er der en god chance for, at investor vil gå videre med købet .

Processen med scenarie analyse kan anvendes til kortvarige projekter, såvel som langsigtede situationer. Investorer, der søger en hurtig forrentning af en investering kan anvende den strategi, der lige så effektivt som en person, der er på udkig efter måder at bygge en finansiel portefølje, der vil generere en beskeden, men konsistent vende tilbage i løbet af årene, således at der skabes en rede æg til pensionering. Nøglen til at gøre strategien effektiv er at sikre, at overveje alle variabler, der med rimelighed kan identificeres og følge hver af de resulterende scenarier deres forventede afslutning. Når der har fundet sted, er det muligt at foretage et informeret position med hensyn til hvordan vi kommer videre.

Som med mange typer af finansielle strategier, er værdien af ​​scenarieanalyser kun så god som de oplysninger, der går ind i processen. At undlade at tage hensyn til visse sandsynlige begivenheder øger risikoen for at dårlige beslutninger, og i sidste ende at miste penge eller andre ressourcer som følge af den valgte kurs. På samme tid, kan forfølge scenarie analyse med en stor kontrollerbare detaljer hjælpe med at gøre det muligt præcist at projektet markedets fremtidige afkast, øge overskuddet, og gør det samlede afkast fra projektet højere, end de ville have været anderledes.

Hvad Var Reaganomics?
Hvad er en UPREIT?
Hvad er et tab fremførselsberettigede?
Hvad er en afskrivning?
Hvad er Financial Intelligence?
Hvad er en automatisk pengeoverførsel?
Hvad er en Line-of-kredit realkreditlån?
Hvad er et Letter of Indemnity?
Hvad er et hjem rentefradraget?
Hvad er en ALTA-politik?
Hvad er et direkte Premium?

Leave a Reply

trade online