Hvad er Self Insurance?

Den grundlæggende idé bag forsikring er, at en masse mennesker betale lidt penge til en fond, der betaler for de tab, at alle disse mennesker kan lide. Self forsikring er oprettelsen af ​​en fond, hvorfra en person kan betale for tab selv. Virksomhederne vil sandsynligvis blive selvstændig forsikret mod nogle risici, men ikke mod andre

dette kaldes risiko-specifikke self forsikring.

De fleste mennesker er delvist selvforsikret, selv om de måske ikke er klar over det. Automobile forsikring og sygesikring er fradragsberettigede klausuler, som betyder, at den enkelte betaler en del af omkostningerne ved at reparere hans bil eller omsorg for hans helbred. Hver person skal beslutte, hvor stor en risiko at bære, og hvor meget han er villig til at betale i præmier for at få et forsikringsselskab bærer risikoen.

For en amerikansk statsborger, kan en Health Savings Account være en god selvstændig forsikring mulighed. De sundhedsmæssige opsparingskonto er normalt bruges sammen med en høj selvrisiko sygeforsikring plan. På den måde sætter den enkelte afsat penge til at betale for sin egen almindelige sundhedsvæsen under udførelsen forsikring mod større udgifter til lægebehandling. En yderligere fordel er, at betalinger i planen ikke er underlagt føderal skat på det tidspunkt, de foretages.

Husforsikringer er et andet område, hvor en person er sædvanligvis delvis selvforsikret. En boligejer vil måske overveje at bruge en høj selvrisiko forsikring planen, og sætte besparelser i præmier i banken, hvor de vil tjene renter, men vil stadig være til rådighed i tilfælde af brand eller anden katastrofe. Sandsynligheden for brand eller andre krav kan være så lave, at hvert par år boligejer kan bruge en del af de besparelser og samtidig bevare nok til at betale den fradragsberettigede.

Bilforsikringer har en bred vifte af dækninger, og høj fradragsberettigede politikker kan spare en chauffør en hel af penge. Hvis sandsynligheden for, at bilen får buler på en parkeringsplads eller på gaden af ​​en person, der vil bare hit and run er høj, kan en høj selvrisiko ikke være den bedste plan. Selv i denne situation, men det kan bilens ejer fordel ved at sætte præmien forskellen ind i banken, med mulighed for at profitere på mængden af ​​renter.

Erhverv self forsikring følger den samme tankegang, men kan være betydeligt mere kompleks. Store virksomheder har en tendens til selv at forsikre flere risici end små virksomheder. Normalt en virksomhed vil foretage selvstændig forsikring kun med rådgivning fra en revisor, og risikostyring ekspert. Skat overvejelser kan føre til endnu en stor virksomhed til at købe forsikring i stedet for selv forsikre for specifikke risici.

Hvad er et offshore Trust?
Hvad er Financial Supply Chain Management?
Hvad er betydningen af ​​Marginal Cost?
Hvad er en reservation pris?
Hvad er en arbejdende kapital krav?
Hvad er en non-profit Endowment?
Hvad er en Special Purpose Vehicle?
Hvad er en Cash Journal?
Hvordan får jeg Bonded?
Hvad er Realkredit Forsikring?
Hvad er aktivitetsbaseret budgettering?

Leave a Reply

trade online