Hvad er setup omkostningerne?

Setup omkostningerne er en klassificering af erhvervsmæssige udgifter, som normalt har at gøre med alle omkostninger forbundet med at starte et nyt produkt eller en service linie, eller endda iværksættelse af en ny virksomhed eller anden form. De faktiske setup omkostninger omfatter enhver form for udgifterne i forbindelse med venture, der spænder fra forsknings-og udviklingsomkostninger hele vejen igennem til oprettelsen af ​​produktionslinjen. Virksomheder har tendens til at se nærmere på de faktiske udgifter til opsætning involveret i ethvert projekt for at sikre venture har potentiale til at dække omkostningerne og blive rentabel inden for en rimelig tid.

Beregningen af ​​forretningsmæssige setup omkostninger begynde med investering af tid og ressourcer, der bruges til forskning levedygtighed for at udvikle et nyt produkt. Ofte vil forskningen omfatte undersøgelser for at måle potentielle forbrugernes interesser samt analyse af det nuværende marked at bestemme, hvad det nye produkt skal levere for at konkurrere med lignende produkter. Hvis forskning viser, at udvikle et nyt produkt ikke har realistiske potentiale, er resultaterne af forskningen videre til en udvikling team.

Med forskning fase afsluttet, den næste omkostning for opsætning er normalt udviklingsprocessen. Her er data indsamlet i forbindelse med forskning fase bruges til at skabe et kvalitetsprodukt, som kan sælges til forbrugerne til en rimelig og konkurrencedygtig pris. Udvikle et produkt, vil normalt omfatte opsætning omkostninger såsom udgifter til råvarer, design af emballage, og generelt kommer op med et slutprodukt, der er klar til at gå i masseproduktion.

Når produktet er udviklet, den næste store type setup omkostninger indebærer den faktiske fremstillingsproces. Dette vil omfatte udgiften ved at erhverve et websted for produktions-processen og anskaffelse af maskiner er nødvendige for den egentlige produktion af det nye produkt. Sammen med placeringen og skabelse af produktionsfaciliteten, vil de fleste virksomheder kan nævnes udgifter til uddannelse i forbindelse med ansættelse og uddannelse af medarbejdere til at arbejde produktionslinjen.

Andre udgifter i forbindelse hermed kan betragtes som en del af setup omkostninger. For eksempel er kontorpersonale omkostninger til feltundersøgelser og sammenstilling af data under udviklingsfasen ofte indgår. Mange virksomheder vil også vælge at inkludere udgifter i forbindelse med oprettelsen af ​​en marketing kampagne er ofte betragtes som en integreret del af en virksomhed setup omkostninger.

Inkluderingen af ​​disse og alle udgifter i forbindelse med udgifterne til opsætning gør det meget nemmere for virksomheden at afgøre de endelige omkostninger ved fremstilling af hver enhed. Dette tal til gengæld gør det enklere at fastsætte en detailpris for det produkt, der vil gøre det muligt ikke blot at udligne den oprindelige opsætning omkostninger. Indstilling af detailprisen baseret på den mængde af setup udgifter også med til at sikre, at produktet vil generere et overskud hellere før end senere.

Hvad er de forskellige måder at øge Marginal koste?
Hvad er en Merchant Category Code?
Hvordan vælger jeg de bedste Cash Advance?
Hvad er en Kvalificeret Personal Residence Trust?
Hvad er Regnskab etik?
Hvad er en Fiduciary Deed?
Hvad er en forsinket indikator?
Hvordan får jeg den bedste personlige lån priser?
Hvad er de forskellige typer medarbejdere Benefit planer?
Hvad er den regnskabsmæssige ligning?
Hvad er porteføljerisiko?

Leave a Reply

trade online