Hvad er Short-Term ejendomsforsikring?

Kortsigtede ejendomsforsikring er en type indboforsikring beskyttelse, som kan købes i begrænsede perioder, at give beskyttelse til boligejere samt lejere. Denne type ejendom forsikring kan bruges til at yde beskyttelse under processen for at leje en ferie hjem til sommer eller endog af boligejere, der ønsker at opretholde en vis form for forsikring på et hjem, der i øjeblikket ikke er besat. Forudsat de fleste af de samme ydelser som typisk boligejer forsikring, prisen på kort sigt ejendomsforsikring er som regel en lille smule dyrere, men nyttige i at beskytte den investering, som en ejer har i ejendommen.

Der er en række grunde til, at kortsigtede ejendomsforsikring måske en god investering. En af de mest almindelige er at beskytte en i øjeblikket ubeboede ejendom i tilfælde af vandalisme eller en anden form for skade. For eksempel er en boligejer, der har flyttes til en anden by og stadig i færd med at sælge den tidligere bolig måske ønsker denne form for beskyttelse, indtil boligen er solgt til en ny ejer. Den måde sikrer I, at i det usandsynlige tilfælde af hjem er ødelagt i mellemtiden, vil der være ressourcer til rådighed til at reparere skaderne og stadig være i stand til at sælge hjemmet til rimelige markedsværdi.

Der er også tilfælde af at anvende kortsigtede ejendom forsikring som middel til at beskytte ejendommen for varigheden af ​​et kortvarigt lejemål. Dette er særlig tilfældet, når en ejendom er blevet lejet for en sæson eller en længere ferie periode. Den forsikring er med til at yde den beboer med beskyttelse, der er ud over eventuelle forsikringer, at ejeren af ​​ejendommen måtte have, let bidrager til at opveje eventuelle krav, der måtte opstå under opholdet.

Som med enhver form for forsikringsdækning, sikring af kortsigtet ejendomsforsikring kræver sammenligne citater og dækning svinger med flere forskellige forsikringsselskaber. Afhængigt af årsagerne til den dækning, vil udgifterne variere noget, herunder størrelsen af ​​de månedlige præmier. I modsætning til andre typer af ejendomsforsikring, som har tendens til at kræve en længere forpligtelsesperiode, er de fleste virksomheder, der tilbyder korte ejendomsforsikring villig til at udvide dækningen på et måned-til-måneders basis, hvilket gør det nemt at annullere den plan, når dækningen er ikke længere behov. På grund af arten af ​​denne type ejendom dækning, præmierne vil sandsynligvis være højere end traditionel indboforsikring planer, men har tendens til at stille tilsvarende beskyttelse uden den ekstra byrde af tidlig annullering gebyrer og andre afgifter.

Hvad er CENVAT?
Hvad er regnskabsskandaler?
Hvad er aktieoptioner?
Hvad er Earnings Per Share?
Hvad er en kontant transaktion?
Hvad er en Kompenserende Balance?
Har alle stater har en stat indkomstskat?
Hvordan sælger jeg skrot guld?
Hvad er Udnyttet?
Hvad er en opgørelse Profit?
Hvad er fordele og ulemper ved en forhandler Market?

Leave a Reply

trade online