Hvad er sikret gæld?

Sikret gæld er enhver form for gæld, hvor restbeløbet er dækket af nogle element af værdi. Ved at erhverve retten til at tage kontrol over elementet af værdi, er en långiver stand til at sikre en forrentning af lånebeløbet eller den linje af kredit, der blev udvidet til modtageren. Dybest set har evnen til at tilegne sig det element af værdi gør gælden sikker for långiveren.

Brugen af ​​sikret gæld er almindelig i udlån situationer. Banklån er et glimrende eksempel. Bankerne vil yde lån til en række formål, såsom køb af en bil eller til at finansiere en forbedring projekt på et stykke ejendom. Til gengæld for ydelsen af ​​lånet, løfter skyldneren eller anden form for sikkerhedsstillelse. Den sikkerhed vil blive et element af værdi, der kunne være overgivet til kreditor i tilfælde af, at modtageren af ​​lånet undlader at foretage betalinger på den udestående saldo. Dette arrangement er normalt omtales som sikrede lån eller en sikret gæld lån.

Sikrede lån er ofte attraktive for modtageren af ​​flere grunde. Først, renten er ofte lidt lavere end for den ikke-sikrede lån. Det betyder, at over tid, vil den pågældende debitor betaler tilbage færre penge i finansiering gebyrer og renter.

For det andet er sikret gæld struktur ofte giver et incitament til at foretage betalinger til tiden. Afhængigt af betingelserne i låneaftalen, kan långiver erklærer, at lånet kan i standard efter så mange forsinkede betalinger, eller hvis der ikke betalinger sker inden for en given tidsramme. At gøre betalinger til tiden er med til at sikre, at debitor ikke mister et værdifuldt aktiv.

Sidst, kan den sikrede gæld arrangement giver debitor til at bruge det punkt, der er ved at blive erhvervet som sikkerhed for lånet. Grundlæggende betyder dette, at långiver har betalt for sikkerhed, og er i besiddelse af en pant imod det, indtil lånet saldo er betalt fuldt ud. For skyldneren, der bruger et sikret lån til at købe en bil, betyder det, at selv hvis lånet går i standard, er der ikke meget chance for långiveren kommer efter andre aktiver, som ikke er forbundet med sikkerhed på lånet.

Hvad er efter skat bidrag?
Hvad er Real Estate Leverage?
Hvad er en aktivitet formatforhold?
Hvad er de forskellige skattefradrag for Frivilligt Arbejde?
Hvad er en Børnepasning kupon?
Hvordan finder jeg ud dagsværdien af ​​en Bond?
Hvad Er Forbes 500?
Hvad er de bedste tips til Retail Banking?
Hvad Combat betale?
Har min Credit Score Drop Når en kredit rapport er anmodet om?
Hvad er en næstformand Skat?

Leave a Reply

trade online