Hvad er SIPC?

Værdipapirerne Investor Protection Corporation (SIPC) er en organisation, der kompenserer investorer, hvis virksomhederne håndterer deres midler og værdipapirer gå konkurs. Hvis et SIPC medlem går konkurs, det SIPC trin i, likviderer virksomhedens aktiver og kompenserer investorer for op til $ 500.000 USA (USD), er begrænset til $ 100.000 USA (USD) i kontanter. Den SIPC hævder, at det med succes har restaureret aktiver til 99% af de investorer, der var berettiget til SIPC beskyttelse.

Den SIPC dækker kontanter og værdipapirer såsom aktier og obligationer, der ejes af en mæglerfirma. Hvis virksomheden erfaringer finansielle problemer, og disse aktiver forsvinder, vil SIPC gøre alt for at inddrive dem, som regel ved at likvidere den urolige firma med bistand af en administrator, der er udpeget af en føderal domstol. Den SIPC dækker ikke valutaer, råvare futures kontrakter, investeringer kontrakter eller faste livrente kontrakter, der ikke er blevet registreret hos United States Securities and Exchange Commission.

Den SIPC er ofte sammenlignet med Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC). De to organisationer er faktisk ret anderledes, på grund af distinktioner mellem typer af finanserne, at dækslet. Den FDIC refunderer kunder ikke banker for op til $ 100.000 USA (USD), med den forståelse, at indskyderne sætte deres penge i banken i god tro, og at de ikke har råd til at tabe pengene. Den SIPC er specielt designet til at beskytte investorerne mod skrupelløse mæglere. Hvis nogen er solgt en værdiløs bestand eller at værdien af ​​deres bestand falder, vil SIPC ikke beskytte dem. Hvis en mægler stjæler penge fra en klient, vil SIPC give refusion.

Når en virksomhed slår fejl, vil SIPC genoprette værdipapirer til alle kunder. Efter afvikling af en virksomhed, er kontante midler distribueret til sagsøgerne, selv om hætten er $ 100.000 US. Hvis virksomheden stadig har midler sidesten efter likvidation og kompensation er afsluttet, vil de overskydende midler fordeles til personer, som havde fordringer over finansieringen hætten. Den SIPC kan ikke garantere, at den genoprettede værdipapirerne vil have den samme værdi, som de gjorde før, på grund af markedets udsving.

Den SIPC beskytter også investorer fra uautoriseret handler, selv om investorer skal være proaktiv om at bevise, at en handel var uautoriseret. Af denne grund opfordrer SIPC investorerne til klart at logge uautoriserede handler på papir og i skriftlig kommunikation med deres mæglerfirma. Investorer bør også jævnligt tjekke deres kontoudtog og straks registrere klager over uregelmæssig eller uautoriseret aktivitet.

Det er vigtigt for investorer at gøre forretninger med virksomheder, der er medlemmer af SIPC. Mange investeringsselskaber anvende vildledende navne eller sprog, som kan føre kunderne til at tro, at de er SIPC medlemmer, og de SIPC vedligeholder en database over gyldige medlemmer på deres hjemmeside. Den SIPC har også en telefon hotline, som investorerne kan ringe til at bestemme medlem status af et firma. Virksomheder, der er medlemmer af SIPC omfatte “medlem SIPC” på deres litteratur, sammen med SIPC logo.

Hvad er en Global Equity Fund?
Hvad er et overskud Limit?
Hvad er High-Risk Life Insurance?
Hvad er en usikrede lån?
Hvad der er en som etableret certifikat?
Hvordan ansøger jeg om arbejdsløshedsforsikring?
I Finans, hvad en gennemsnitlig levetid?
Hvad er en Kvalificeret Personal Residence Trust?
Hvad Er Futa Skat?
Hvad er omfordeling af indkomst?
Hvad er de forskellige typer af Credit Union Services?

Leave a Reply

trade online