Hvad er Skat gæld?

Skat gæld er simpelthen de skatter, der er afholdt i en bestemt afgiftsperiode og skal betales til en form for statslig jurisdiktion. For mange mennesker er at arrangere at betale skattegælden ikke en vanskelig opgave, især hvis arbejdsgiverne rutinemæssigt beregne og tilbageholde indtjening fra den ugentlige eller månedlige lønseddel at sende de gældende skatteregler agentur. Men til folk, der arbejder for sig selv eller som ejer virksomheder er normalt meget optaget af forvaltnings-og betalingsmyndigheden skattegæld i tide, for at undgå straffeaktioner på den del af afgiften, der er involveret agentur.

For folk der bor i lande med en national eller føderal skat organ, der skal modtage et årligt afkast, er det let at fastslå den samlede skattegæld i den betragtede periode. Som et eksempel på selvangivelserne udstedt af Internal Revenue Service beløbet afspejles på den linje, der er udpeget som den skyldige skat udgør den samlede skattegæld for, at den årlige arkivering.

Dette tal er i forhold til det beløb af betalte skatter i samme ansøgning periode. Hvis det beløb af betalte skatter er mere end det skyldige beløb, er en tilbagebetaling check udstedt til skatteyderne. Skulle de skatter, der opkræves for den periode være mindre end den faktiske skyldige beløb, skatteyderen har stadig en restskat gæld og er ansvarlig for at betale, at udestående beløb.

En manglende korrekt beregning af skyldige skatter på indtægterne forventes at resultere i en uløst afgiftsbeløb gæld. Til sidst, vil fejlene blive bemærket, ofte på det tidspunkt, hvor det årlige afkast er indgivet. Dette kan skabe en situation, hvor skatteyderen er ansvarlig for en skattegæld, som han eller hun ikke kan betale sig i et engangsbeløb.

Heldigvis kan mange nationale skatte-agenturer hjælpe skattepligtige, der ubevidst undlader at betale det korrekte beløb af skatter inden for en given periode. Selvom nogle typer af bødestraffen normalt er anvendt på de skyldige balance, er det ikke ualmindeligt, at den skat agentur til at udarbejde en månedlig rate plan, der gør det muligt for skatteyderen til at trinvist betale den resterende skattegælden. I nogle tilfælde kan denne ordning blive forvaltet mellem den skattepligtige og agenturet. Men hvis visse betingelser er til stede, kan den skattemæssige agentur placere et udlæg på løn og løn skatteyderne, indtil den samlede skattegæld er afgjort.

Ved mere alvorlige situationer, kan en skattemæssig agentur beslaglægge aktiver, som en metode til afvikling af en restskat gæld. Men denne form for aktivitet sker normalt kun, når den resterende skyldige afgift er væsentlig, og der er modvilje fra den del af skatteyderne til at forsøge at træffe foranstaltninger til at betale gælden.

Hvad er en Kapitalgevinster Udbytte?
Hvad er et påkrav?
Hvad er den aktivallokering portefølje?
Hvad er baglæns integration?
Hvad er Skat Sheltering?
Hvad er et bud anmodning?
Hvad er det ansvar af en revisor?
Hvad er Tax Lien Investering?
Hvad er bruttomargin?
Hvad er Appraisal rettigheder?
Hvad er erhvervsmæssige udgifter?

Leave a Reply

trade online