Hvad er Skat Increment Finansiering?

Skat tilvækst finansiering er en teknik, der anvendes af statslige og lokale regeringer til at redegøre for ombygningen projekter. Det virker på den teori, at et projekt udført nu i sidste ende vil blive finansieret af øgede indtægter som følge af projektet. Hvorvidt dette virkelig er tilfældet kan være både uforudsigelige og vanskelige at måle.

Hvis du vil bruge skat tilvækst finansiering, skal en stat eller lokale myndigheder udpege en særlig geografisk område som en TIF-distrikt. Det vil derefter foretage de forbedringer arbejde på dette distrikt, ved hjælp af lånte penge. Ideen er, at forbedringerne vil forøge skatteindtægterne, for eksempel ved at gøre et område attraktivt og øge ejendomspriserne, således at det samlede ejendomsskat tage. Enhver stigning i skatteindtægterne fra bydelen er så øremærket specielt til tilbagebetaling af lån. Dette hjælper med at rejse penge, mens stikning inden for det fælles princip, at en lokal regering kun skal låne penge, hvor den kan vise en troværdig plan for, hvordan det vil blive tilbagebetalt.

Fra 2011, er den eneste stat, der ikke har lovgivning, der giver mulighed for skattemæssige tilvækst finansiering Arizona. Oprindeligt blev den praksis begrænset til bestemte stater, bl.a. Californien og Illinois. I dag, den pågældende praksis er mere populær som en følge af både presser på offentlig finansiering fra føderale kilder, og restriktioner for at hæve penge ved hjælp af traditionelle kommunale obligationer.

Den mest åbenlyse ulempe for skat tilvækst finansiering er, at den øgede skatteindtægter ikke kan være nok til at betale tilbage lånte penge, plus de tilhørende renter. For at beskytte mod, at dette sker, de fleste regeringer have en regel, der siger embedsmænd skal kunne estimere den øgede skatteindtægter i løbet af perioden for øremærkning, som normalt er 25 år. Regeringen er da kun lov til at låne op til halvdelen af ​​dette tal. I tilfælde af, at skatteindtægterne vokser mere, end der er behov for at tilbagebetale de penge, går det overskydende beløb til det almindelige budget.

De øvrige vigtigste argumenter imod skat tilvækst finansiering er, at det kan være svært at måle, hvor meget af en stigning i skattetrykket er et direkte resultat af forbedringen værker. I nogle tilfælde kan en del af stigningen blot være et resultat af inflationen, snarere end det område, bliver mere attraktiv. Argumenterne om, i hvilket omfang dette vil ske med et bestemt produkt, er tilbøjelige til at involvere både økonomisk og politisk debat.

Hvad Er kapitel 7 Konkurs Regler?
Hvad er de bedste tip til Risk Management for Regnskab?
Hvad er Core Banking?
Hvad er en finansiel sikkerhed?
Hvad er over-the-counter-derivater?
Hvad er finansiering?
Hvad er forskellen mellem en bankcheck og en bank Check?
Hvad er en No-Limit Credit Card?
Hvad er et krav Note?
Hvad er en likviditet?
Hvad er Kapitalbevarelse?

Leave a Reply

trade online