Hvad er Skat Sheltering?

Skat ly er praksis for at gøre investeringer og køb med det formål at drage fordel af skattemæssig begunstigelse. Der findes tre forskellige former for husly i USA: dem, som der ikke skat nogensinde på grund af, eller skattefrit

dem, der skattepligt er udsat eller udskudt, som regel, indtil pengene er trukket tilbage af den skattepligtige

og dem, der reducerer den skattepligtiges skattepligt uden hensyn til indkomst overhovedet, eller skattefradrag.

I USA, er en af ​​de mest populære skattely ejerbolig, som ikke kun fritager rentebetalinger mod hjem realkreditlån fra indkomstbeskatning, men også fritager indkomstbeskatningen den første $ 250,000 US Dollars (USD) – eller $ 500.000 USD i det drejer sig om ægtepar arkivering fællesskab – af gevinst ved salg af en primær personlig bopæl. Andre populære skattely i USA, hvor skatterne er oftere udsat end der er fritaget, er pensionsopsparing programmer.

En meget populær skat ly lejligheden bruges af mange ansatte skatteydere er en fleksibel bruger-konto (FSA), som giver dem mulighed for at afsætte en del af deres erstatning på en skattefri basis. Penge har bidraget til en medicinsk Finanstilsynet kan kun bruges til betaling af udgifter til lægebehandling ikke dækkes af sygesikringen, som selvrisikoen og co-assurance

fonde har bidraget til en omsorgskrævende Finanstilsynet kan kun anvendes til betaling af pasningskrævende udgifter. Indkomst bidraget til FSAs er helt skattefri.

Velgørende bidrag – det vil sige, bidrag i kontanter eller værdigenstande til velgørenhed – er et populært skat ly værktøj. De giver en lige fradrag

for hver dollar bidraget med, er et dollar fratrækkes den skattepligtiges skattepligtige indkomst. Denne særlige afgift husly er undertiden misbrugt, fordi nogle skatteydere overvurdere værdien af ​​bidraget poster. Mindre populære skattely er fradrag baseret på forretningsrejse eller tab på investeringer.

Der er en række skattemæssige ly strategier, der kan blive ansat i pensionering planlægning. Arbejdsgiver-sponsorerede planer, såsom 401 (k) og 403 (b) planer, udskyde indkomstskattepligt om alle midler til rådighed og den interesse, de tjener, indtil trukket ud af skatteyderne. Bidrag er lavet af den skattepligtiges kompensation før skat er tilbageholdt, så der er ingen krav om at bruge dem som fradrag på selvangivelsen. Individual Retirement Accounts (IRAS) er skatte-udskudte pensionsopsparinger regnskab normalt udarbejdes og vedligeholdes af skatteydere individuelt, uden behov for arbejdsgiver sponsorering. De penge deponeret til dem trækkes fra den skattepligtige indkomst på den årlige selvangivelse og den interesse, de tjener, er skattefri, når de indtjenes, men alle midler trækkes ud af en IRA under pensionering er underkastet indkomstbeskatningen på skatteydernes aktuelle skattesats. En Roth IRA, på den anden side, finansieret, er helt med efter skat midler, men den interesse, de tjener er helt skattefri.

Livrenter, den interesse, som er skattefri udskudt, er en anden populær skat ly teknik. Skattepligtige, der køber livrenter er ikke begrænset af årlige hætter på deres bidrag, som er pålagt IRAS, og de er heller ikke forpligtet til at rapportere, eller betale skat af, nogen af ​​de renter, som livrente, indtil pengene er faktisk trukket ud. Da de fleste livrenter holde i mindst syv år, og ofte mange flere, fortjent sammensætningen af ​​den interesse, vokser langt mere end hvis skatter skyldtes årligt på den indtjening, som de er med de fleste bank opsparingskonti og indskudsbeviser (cd’er).

Skattefradrag er mindre udbredt end fradrag og udsættelser, og i nogle tilfælde, ikke er et produkt af skat ly strategier. Nogle skattefradrag refunderes

det vil sige, hvis deres ansøgning reducerer en skatteyder ansvar til under nul, er størrelsen af ​​den negative skat betalt til skatteyderne. Andre kreditter er ikke refunderes, hvilket betyder, at hvis de reducerer skatteydernes ansvar under nul, er forpligtelsen simpelthen justeres til nul. Forældre, hvis indkomst er under en bestemt grænse, for eksempel, har ret til et refunderbart indkomstskat kredit på $ 1.000 USD for hvert barn under 17 år. Skattefradrag er også tilgængelige for lav indkomst skatteydere, ældre og handicappede. Derudover er skattefradrag til rådighed for visse uddannelser udgifter, til hjemmet købere, og til dem, der køber bestemte emner, der er certificeret som fremme eller forbedre energieffektiviteten.

Hvad er en anslået Premium?
Hvad er en primær modtageren?
How Do I Finance Investment Property?
Hvad er de forskellige former for kontrol af Svig?
Hvad er Emergency Care Forsikring?
Hvad er internationale derivater?
Hvad er de forskellige typer af selvangivelser?
Hvad er de forskellige typer af FICA Restitutioner?
Hvad er en proportional skat?
Hvad er en simpel forrentet lån?
Hvad er en sekundær modtageren?

Leave a Reply

trade online