Hvad er skat?

Efter skat er et regnskab sigt, og konvention, der præsenterer værdien af ​​en post som et beløb med vurderingen af ​​afgiften på det allerede indregnet ud. Dybest set, er det værdien af ​​posten, efter at afgifterne er trukket fra. I stedet for at forklare uoverensstemmelsen, er værdien af ​​elementet opført som efter fradrag af skat, som informerer læseren af ​​den underliggende beregning.

Regnskab konventioner varierer fra land til land. Inden for jurisdiktioner, der regnskabspraksis struktureret til at være ensartet. Ensartethed gør det muligt for investorer at vurdere den finansielle tilstand, en virksomhed baseret på regnskaber, der bruger den samme underliggende konventioner og beregninger. En regnskabsmæssig konvention, som er i brug i mange jurisdiktioner, som i USA, er begrebet præsentere et beløb i regnskabet, som efter fradrag af skat.

Den skattepligt for noget en virksomhed ejer eller gør, er typisk opført som en særskilt kategori under omkostninger. Dette gør det muligt for en person at gennemgå virksomhedens drift at vide præcis, hvor pengene er gået med de særlige forhold nødvendige for at vurdere elementets særligt effekt på virksomhedens bundlinje. Hvis en analytiker ønsker at fastslå, hvor en virksomhed kan skære omkostninger, kan han vurdere skattepligten konto for at se om det virker unødigt høje og bør være en kandidat til besparelser med en ændring i operationer.

Hvis en vare er præsenteret i regnskabet, som efter fradrag af skat, dog er afgiften konto kunstigt deflateres. Betalte Skat er faktisk ikke vist på bøgerne. En notation er i stedet gjort, at afgiften er knyttet til en bestemt vare ikke findes om bord på de erklæringer, som det normalt ville være som en almindelig regning.

Præsentation poster efter skat er generelt drejede sig om en uacceptabel regnskabsmæssig praksis af mange regnskabsstandarder organisationer. Den praksis er typisk forbeholdt visse tilfælde, hvor effekten af ​​afgiften er en engangs-begivenhed, eller som kan forvrænge regnskabet urealistisk i et år. For eksempel kan en skat beregning bruges til at vise en ekstraordinær gevinst eller tab på en resultatopgørelsen eller engangs-tilstrømning af indkomst fra en virksomhed division, der er blevet solgt.

Begrebet skat anvendes også i lønninger til medarbejdere tilknyttet til fremmede lande. Virksomheder, der er oprettet udenlandske virksomheder og tildele ikke-borger medarbejdere til den placering, kan betale en medarbejder en løn, der er citeret efter fradrag af skat. Det betyder, at beløb, som angives som løn, er det beløb, som medarbejderen modtager i hånd, og selskabet vil betale skat vurderet af værtslandet.

Hvad er gæld instrumenter?
Hvad er et overskud på budgettet?
Hvad er en betalte udbytteskat?
Hvordan er en AMT Beregning Done?
Hvad er General Ledger Koder?
Hvad er investeringerne?
Hvad er klassisk Motorcykel Forsikring?
Hvad er en syntetisk CDO?
Hvad er Business Biludlejning Forsikring?
Hvad er Health Savings Account bidrag?
Hvad er en foretrukken ETF?

Leave a Reply

trade online