Hvad er skattefordelen regel?

Den skattemæssige fordel reglen er en funktion i den amerikanske skattesystem. Dets vigtigste princip er, at hvis en skatteyder genvinder en sum penge, som skulle have været betalt i fortiden, skal de betale skat på det, hvis det ikke var medregnet i deres skattepligtige indkomst i et tidligere år. Der er undtagelser fra dette princip, som, hvis det udnyttes, kan reducere skatteopgørelser væsentligt.

Denne forklaring handler om den skattemæssige situation i USA. Andre lande kan have lignende regler under et andet navn. Alternativt kan andre lande bruger udtrykket skattefordelen regel for et andet koncept.

Den skattemæssige fordel reglen er omfattet af § 111 i Internal Revenue Code. Det er den lov i USA, der gør skattebetalinger et juridisk krav, og giver regeringen beføjelse til at indsamle føderale skatter. Denne lov blev ændret væsentligt i 1986. Det er en del af USA kodeks, som er skrevet referat af den føderale lovgivning dækker USA, organiseret efter emne.

Nøglen til den skattemæssige fordel regel er, at amerikanske skatteydere får lov til at liste mange elementer som omkostninger. Dette sænker deres skattepligtige indkomst og dermed den skat, de betaler. Sådanne poster kendt som afskrivninger.

I nogle tilfælde kan den skattepligtige i et senere år inddrive pengene. Skattefordelen regel betyder, at disse penge nu må betegnes som indkomst for det indeværende år. Det generelle princip er, at skatteyderne skal betale mere skat for indeværende år og gøre op for det faktum, at de ikke betale skat af disse penge oprindeligt. I praksis, kan dette ikke passer perfekt sammen som for eksempel kan skattesatser have ændret sig i mellemtiden.

Et eksempel på en situation, der er omfattet af skattefordelen reglen ville være, hvis en virksomhed, der er anført en ubetalt gæld som en udgift, sænke sin skattepligtige indkomst, så inddrevet de penge i en kommende skatteår. Et andet eksempel ville være, hvis nogen skulle betale for reparation efter en ulykke, men senere inddrevet de penge i retten fra den person, der kendes ansvarlig. Reglen kan også dække hvidvaskning af en skatteyder modtager som tilbagebetaling af skat, hvilket kan skabe en kompliceret situation.

Skattefordelen regel gælder kun, hvis der er en skattemæssig fordel. Det betyder, at i det år, pengene var opført som et fradrag, sår skatteyderne til at betale mindre i skat som et direkte resultat. I nogle tilfælde vil dette ikke har været tilfældet. For eksempel kan en skatteyder liste et fradrag har tjent så meget de ikke ville have betalt skat alligevel. I denne situation vil skatteyderne ikke skal betale skat af penge, hvis de kan komme det i fremtiden. Dette vil ikke ske som standard, og skatteyderne bliver nødt til at detalje situationen på deres selvangivelse for det år, de kræve pengene tilbagebetalt.

Hvad er Core Capital?
Hvad er et produkt Line?
Hvad er Capital Rationering?
Hvad er de forskellige Fleksibel Spending Kontoregler?
Hvad er de forskellige udgifter modeller?
Hvad er ikke-kontrollerende interesse?
Hvad er en likviditet?
Hvordan får jeg Bonded?
Hvad er Egenkapital aktier?
Hvad er et materiale Ledger?
Hvad er nægtelse af revisionspåtegning?

Leave a Reply

trade online