Hvad er skattefri indtægt?

I USA er de fleste penge, der er modtaget af en person omfattet af føderale og statslige indkomstskat. Der er dog nogle former for indkomst, at en person får lov til at modtage uden at skulle dele en del af det med regeringen. Dette er kendt som skattefri indkomst.

Ved afslutningen af ​​en afgift året, tjente de fleste af de penge af enkeltpersoner eller virksomheder typisk skal beregnes og oplyses om de relevante skattemæssige former. Baseret på en række efterfølgende beregninger, er den afgift, der er ejet beregnet. Dette er kendt som indkomstskat.

Nogle indkomst er fritaget for føderale skatter uden undtagelse. Eksempler på disse omfatter velfærdsydelser, føderale selvangivelser, og veteran fordele. Den føderale regering under ingen omstændigheder forsøge at krav på ejerskab til nogen del af disse midler.

En person som regel skal være forsigtig, når beslutningen om, hvorvidt visse andre varer er skattefri indkomst eller ej. Der er nogle kategorier, hvor denne beslutsomhed er afhængige af forholdene. Disse kategorier omfatter stipendier, arv, samt renteindtægter. Enkeltpersoner og forretningsenheder er ansvarlige for at være opmærksom på regler, der regulerer disse kategorier.

Det er også vigtigt at bemærke, at nogle skattefri indkomst stadig skal indberettes. Dette er tilfældet, for eksempel med renteindtægter. Der er en plads på den korrekte formular for at videregive skattefri renteindtægter.

Alle gør ikke betale det samme skattesatser. Mængden af ​​indkomst, som er modtaget med til at bestemme i hvilken skatteklasse enkeltpersoner og forretningsenheder falde. Hvis en person er i en skatteklasse, skattefri indtægt, selv når videregives, bør ikke skubbe hende ind i en anden skatteklasse.

Den skattefri indkomst kategorier, der er fremsat af stater kan være anderledes end dem der er opstillet af den føderale regering. Nogle stater ikke opkræver personlige indkomstskatter. Andre stater undtaget elementer, som den føderale regering ikke, som f.eks pensioner. I nogle tilfælde er indkomst, der er fritaget for føderale skattemæssige forpligtelse til ikke fritaget for statsskat forpligtelse. Et eksempel er penge modtaget fra en føderal selvangivelse.

Skattefri indkomst er et problem, der kan bære konsekvenser, hvis det ikke håndteres korrekt. Når en person mener, at hun har skattefri indkomst, er det klogt at få rådgivning fra skat forberedelse fagfolk eller til helt at videregive ansvaret for beregning af indkomstskat til dem. Dette er specielt tilfældet, når en person mener, at hun har flere kategorier af skattefrie indkomst.

Hvad er drypper?
Hvad er fordele og ulemper ved henstand med betalingen?
Hvad er Udbytte Investering?
Hvad er forbrugerundervisning finansiering?
Hvilke Donationer er fradragsberettigede?
Hvordan får jeg den bedste personlige lån priser?
Hvad er det bedste tip for ædle metaller Trading?
Hvad er en Dollar varighed?
Hvad er det bedste tip til at holde et High School Fundraiser?
Hvad er et kommercielt lån?
Hvad er en lukket-End egenkapital?

Leave a Reply

trade online