Hvad er skønsmæssige indkomst?

Skønsmæssige indkomst er mængden af ​​din månedlige nettoindkomst minus væsentlige udgifter. Mens disponible indkomst er din bruttoindkomst minus skat, skønsmæssig indkomst er din netto købekraft, efter at du har taget dig af dine personlige fornødenheder. Mad, husly og tøj er afgørende. Mange mennesker har problemer med at definere, hvad der er nødvendigt. Luksus poster omfatter alt, der ikke afgørende for din overlevelse.

For at tage højde for dine skønsmæssige indkomst, er det godt at itemize din månedlige indtægter og udgifter. Ved at betale dine regninger til en planlagt basis, vil du vide præcist størrelsen af ​​din skønsmæssig indkomst. Mange mennesker tild for disse luksusvarer og holde en særlig konto for dem.

Investering og opsparing hører hjemme i kategorien af ​​diskretionære indkomst. Investerer i din fremtid bør have forrang for at bruge penge på rejser, ikke-væsentlige tjenesteydelser og varer. Disse kategorier kan specificeres efter prioriteringen og skønsmæssig indkomst kan tildeles i overensstemmelse hermed. At bruge penge er en anden overvejelse.

Stigende personlig gæld ved hjælp af kreditkort er ikke skønsmæssig indkomst. Brug af kreditkort til at købe luksus og ikke-væsentlige elementer er uhensigtsmæssigt at dine økonomiske velbefindende. Essentials skal varetages af de første

uanset hvad fortsat kan prioriteres efter dine præferencer.

Som et samfund, svinge diskretionær indkomstniveau. Mange faktorer bidrager til disse udsving, herunder konjunkturer, sociale og nationale gæld. Når en økonomi forretning er velhavende og økonomisk output vokser eller stabil på et højt niveau, skønsmæssig indkomst for samfundet har en tendens til at forblive høj.

Men når inflationen medfører væsentlige udgifter til at stige, skønsmæssig indkomst dråber. Dette kan medføre personlig gæld at stige. Når personlig gæld kommer ud af kontrol, nationale gæld forhøjer så godt. Elementer så simpelt som film, restauranter og elektronik skal falde under en økonomisk afmatning. Ellers vil de personlige og nationale gæld stige.

Det er vigtigt at bevare din husstand budget baseret på skønsmæssige indkomst. Øget personlig gæld, har ingen plads i en sund økonomi. Af denne grund, tæt det nationale økonomiske system ure storhed og fald af skønsmæssige indkomst og gæld og forsøger at tilpasse efter de tendenser.

Diskretionær indkomst er bruttoindkomst, minus skatter og Essentials. Dette er en vigtig overvejelse, når de ansøger om et realkreditlån eller andre lån. De vil bruge en formel til at beregne forholdet mellem gæld til indkomst og baseret på dette nummer, godkende eller afvise din ansøgning.

Hvad er en Tagdækning Tax Credit?
Hvilke lande anvender progressiv beskatning?
Hvad er leverandør Credit?
Hvad er Herfindahl-Hirschman-indekset?
Hvad er en Finders Fee?
Hvad er et modificeret Cash grundlag?
Hvad er en Afskærmning?
Hvad er Home Equity Protection?
Hvad er den ekstra indskudskapital?
Hvad er en import kvote?
Hvad er Segment Reporting?

Leave a Reply

trade online