Hvad er Small Business Venture Capital?

Små virksomheder risikovillig kapital refererer til de penge givet til en lille start-up virksomhed af en gruppe af finansielle bagmænd for at bringe en idé eller en tjeneste til markedet. Disse midler er nødvendige af nystartede iværksættere uden at de finansielle midler til at nå ud til offentligheden alene. Investorerne giver denne finansiering med håb om at se et afkast på investeringen og at modtage nogle ejerandel i den foreslåede venture. Investorer og små virksomheder entreprenører kan have visse forventninger, når penge skifter hænder.

Ethvert beløb, der afsættes til en opfinder, iværksætter eller opstart anses for små virksomheder risikovillig kapital. I de fleste tilfælde er en iværksætter en ide eller prototype med potentiale til at tjene penge på grund af en efterspørgsel på markedet, men mangler de personlige midler til at starte eller udvikle virksomheden. Erhvervelse af risikovillig kapital kan være den bedste måde for en lille virksomhed at bringe en idé eller et produkt til det offentlige.

Den egentlige Pengene kommer fra en række forskellige kilder. Investorer kan give små virksomheder risikovillig kapital, fordi de har et overskud af kontanter og ønsker at tjene flere penge ved at udlåner det til en start-up med potentiale for succes. Til gengæld for finansiel støtte, forventes det, at disse penge vil blive returneret til investor i et bestemt tidsrum, og ofte med interesse. Når fortjenesten er ikke umiddelbart tilgængelige at vende tilbage til investorerne, er forskellen ofte består i form af aktieoptioner.

Små virksomheder venturekapital sjældent kommer fra privatpersoner, selv om det ikke er uhørt. Et mere sandsynligt scenarie er, at den vare eller tjenesteydelse er opfinderne bede om penge fra en lille virksomhed venture kapital firma, der specialiserer sig i finansiering af start-up-projekter. Disse virksomheder fokuserer på små virksomheder, fordi den indledende monetære investering er relativt mindre, og potentialet for indtjening er god. Venturekapital mæglere er en anden måde at indvarsle penge for en lille virksomhed, fordi denne uafhængige part fungerer som en mellemmand til at tragt investering dollars til trængende start-ups.

Når penge udvekslinger hænder, har hver part forventninger til, hvad, specifikt for risikovillig kapital berettiger dem til. I de fleste tilfælde ret giver penge til en start-up-investorer at få adgang til regnskaber og beslutningstagning. Disse penge, når de er i besiddelse af iværksættere, kan anvendes på nogen måde er nødvendige for den endelige projektets succes, medmindre andet er angivet.

Hvad er en normal koste?
Hvordan jeg træner aktieoptioner?
Hvad er fordele og ulemper ved en forhandler Market?
Hvad er en Pension bekostning?
Hvad er en fond prospekt?
Hvad er en Faxless Payday Loan?
Hvad er et nyt lån?
Hvordan vælger jeg den bedste Investment Trust Management?
Hvordan læser jeg en Investor Rapport?
Hvad er en permanent Bond?
Hvad er en tåre ark?

Leave a Reply

trade online