Hvad er SMS Banking?

Short Message Service bank, også kaldet SMS-bank, er det begreb, der anvendes til at beskrive bankforretninger udføres via SMS beskeder. Efter etablering af en unik konto er knyttet til en brugers telefonnummer og SIM-kort, kan kunder ved hjælp af en kort besked servicecenter sende og modtage penge til andre, mens du bruger en håndholdt enhed. Midler, der overføres på denne måde sendes fra eller gemmes i en kundes password beskyttet konto.

SMS bank er i stigende grad tilbydes i hele verden. Det har været særligt godt modtaget i udviklingslande var traditionelle bank-adgang er ikke altid praktisk at den gennemsnitlige forbruger, især dem, der bor i landdistrikterne. Gennem den elektroniske håndtering og opbevaring af midler, kan kunderne nemmere at sende og modtage penge med venner, familiemedlemmer og forretningsforbindelser, samt betale regninger og foretage indkøb fra en mobil enhed. Svarende til netbank i, at alle transaktioner er gennemført elektronisk, er SMS bankvirksomhed anses af mange for at være en sikker, hurtig og effektiv måde at håndtere simple bankforretninger.

Når fysiske penge er nødvendig, personer, der bruger SMS bank har mulighed for at hæve kontanter fra en elektronisk konto blot ved at besøge en mursten og mørtel tjenesteudbyder. Sådanne tjenesteudbydere i stigende grad omfatter mainstream banker, men også den enkle betalingssystemer, der tilbydes gennem pengeoverførsel agenter. I nogle tilfælde kan penge selv blive trukket tilbage på et automatisk Teller maskine fra et betalingskort, der udstedes til den bruger, der også er knyttet til brugerens elektroniske konto.

Ofte benævnt mobile banking eller blot som m-banking, er SMS-bank som regel ledsaget af meget overkommelig transaktionsgebyrer. I mange tilfælde er brugerne ikke opkrævet et gebyr for at modtage pengene. Lagring af penge i en password beskyttet elektronisk højde mindsker også risikoen for tyveri. Nogle finder det også nemmere at spare penge på en elektronisk konto end at forsøge at spare papirpenge.

I lande, hvor sms bank har blomstrede, forskning indikerer, at det er et populært værktøj for personer, der tidligere har haft ringe eller ingen bank-adgang. Et sådant eksempel på et voksende marked for SMS bank er Kenya i Østafrika, hvor næsten halvdelen af ​​den voksne befolkning bruger en form for elektronisk bankvirksomhed. Meget udbredt i dette land for person-til-person transaktioner er en sekundær fordel for mobile banking sket en reduktion i rejsetid tidligere brugt personligt, veksling af penge mellem venner og familiemedlemmer til personlige lån.

Hvad er de forskellige typer af fremmedkapital?
Hvad er DIF?
Hvordan styrer jeg Family forbrug?
Hvad er virtuelle kreditkort numre?
Hvad er Capital Effektivitet?
Hvad gør to og tyve Mean?
Hvad er en elektronisk pengeoverførsel?
Hvad er en Dollar varighed?
Hvad er en samling Float?
Hvordan Får jeg en kontantrabat?
Hvad er en blandet fond?

Leave a Reply

trade online