Hvad er socialsikringsbidrag?

I USA er socialsikringsbidrag en regering fordel program, der giver en regelmæssig indtægt for arbejdstagerne og deres pårørende efter en arbejdstager går på pension, dør eller bliver handicappet. Berettigelse til forskellige socialsikringsbidrag programmer afhænger af en række faktorer, herunder den tid, en arbejdstager indbetaler til det sociale sikringssystem, en arbejdstager evne til at fortsætte med at arbejde, samt en arbejdstagers alder. Det beløb, som Social Security betaler forsikringen i ydelser, afhænger af en lønmodtager i løbet af sin karriere såvel som økonomiske tendenser og leveomkostningerne.

For mange mennesker er Social Security primært en form for pension. I løbet af en persons erhvervsaktive år, vil hun jævnligt betale Social Security skatter. Når det er tid for en person at gå på pension, kan han henvende sig til den Social Security Administration til at begynde at modtage månedlige kontanthjælp. Den alder, hvor en person kan begynde at modtage Social Security forsikringsydelser varierer afhængigt af dine personlige valg samt tærskel, der fastsættes af Social Security Administration. En person kan beslutte at ansøge om ydelser i en forholdsvis tidlig alder, og dermed få et mindre månedligt kontanthjælp. På den anden side kan en person vælger at udsætte ansøger om pensionsydelser og får dermed et større beløb hver måned.

Andre sociale forsikring programmer omfatter social sikring Disability Insurance (SSDI), som giver indtægter til arbejdstagere, der bliver handicappet, og som ikke længere er stand til at tjene tilstrækkelig indkomst til at tilstrækkeligt forsørge sig selv. Kvalificeret til SSDI kan være en vanskelig proces, som kan omfatte fysiske undersøgelser, store papirarbejde, og muligheden for at skulle gentagne gange appellere en fornægtelse af en persons SSDI påstand. Når først en person er berettiget til SSDI, kan hun også få andre typer af bistand, herunder Medicare sundhed dækning. Personer, der modtager SSDI kan også være berettiget til at deltage i forskellige statsstøttet arbejde omskolings-programmer.

I mange tilfælde er de ægtefæller, efterladte ægtefæller og pårørende til personer, der modtager sociale ydelser også berettiget til at modtage ydelser. Fordelen beløb, som en ægtefælle eller de uforsørgede kan modtage fra social sikring varierer, men kan bidrage væsentligt til en families indkomst. I tillæg til social sikring pensionering og invalidepensioner, også for Social Security Administration fører tilsyn med et ekstra social forsikring program kaldet Supplemental Security Income (SSI). Dette program giver indkomst til fattige handicappede og ældre mennesker, uanset om de defineres gennem arbejde for andre sociale forsikring programmer som pension eller handicap.

Hvad er en forhandlinger enhed?
Hvad er fordele og ulemper ved en subventionerede lån?
Hvad er interessebaseret på modenhed?
Hvordan vælger jeg den bedste Sundhed og Dental Plan?
Hvad er PURE Konkurrence?
Hvad er en blank påtegning?
Hvad er udvidet dækning?
Hvad er interne midler?
Hvordan vælger jeg den bedste livrente Insurance Company?
Hvor lang tid vil en konkurs Ophold på min kredit rapport?
Hvordan kan jeg holde jul udgifterne under kontrol?

Leave a Reply

trade online