Hvad er stærk valuta?

Nogle gange refereret til som hård valuta, stærk valuta er en valuta udstedt et land, der handles på et globalt plan, og anses for at være stabil og kan forventes at bevare eller endda stige i værdi i løbet af en overskuelig fremtid. Denne højere grad af stabilitet fører til en ensartet ydelse på valutamarkederne og øger chancerne for, at virksomheder i andre lande vil acceptere valutaen som betaling. Et skift i den økonomiske situation, der påvirker udførelsen af ​​den stærke valuta på verdensmarkedet kan være alvorlige nok til at forårsage den valuta til at miste sin status, eller rent faktisk medføre, at valuta til at blive stærkere og mere ønskeligt.

Stærk valuta normalt udviser flere særlige karakteristika. Man har at gøre med den type opbakning, at valutaen nyder. Typisk mange lande tilbage på deres valutaer med reserver af forskellige typer af ædle metaller. Den politiske stabilitet på den udstedende nationen er også nøglen til, hvorvidt en given valuta, opfattes som værende stærk. I situationer, hvor de økonomiske forhold i et land er i øjeblikket påvirket af høj inflation, vil det have en skadelig virkning på udførelsen af ​​valuta. Stærk valuta forudsætter, at økonomien udviser en lav inflation, og at landet demonstrere økonomiske og monetære politik, der anses for lyd.

Mens flere faktorer, der har tendens til at blive inddraget, når afgøre, om en given valuta er stærk, er der ingen endelig formel, der er alment accepteret. Dette skaber en situation, hvor opfattelse spiller en væsentlig rolle i hvilke valutaer der anses for stærke og som anses for at være noget blødt. Det er meget muligt for nogle analytikere og investorer til at identificere en given valuta så stærk, mens andre ikke mener, at valuta, mens stabil, fortjener betegnelsen for hårde eller stærke.

Ændringer i oprindelseslandet kan forårsage en stærk valuta til at blive mindre ønskeligt, at investorer. For eksempel vil en krig ofte have en stor indvirkning på stabiliteten af ​​valuta i en nation, der er invaderet, eller hvis infrastruktur er alvorligt invalideret af krigen på nogle måde. Politiske omvæltninger er også sandsynligt at underminere en stærk valuta, og få det til at miste værdi, i sammenligning med andre valutaer. Økonomiske nedgangstider, såsom en recession også vil føre til dårligere resultater i forhold til valuta udstedt af en nation, der nyder en periode med økonomisk fremgang. Da forholdene kan ændre sig hurtigt, kan en valuta være stærk for en tid, denne status taber, så genvinde det, når de underliggende begivenheder har kørt deres kursus.

Hvordan vælger jeg den bedste Aktierne?
Hvad er et udbudsdokument?
Hvad er Net indkomst?
Hvad er High-Risk realkreditlån?
Hvad er et opkald bestemmelse?
Hvad er de forskellige typer af finansielle tjenesteydelser?
Hvad er finansiel gearing?
Hvad er pensionsforsikring?
Hvad er Home Mortgage Insurance?
Hvad er en flad beskatning?
Hvad er en likviditet Event?

Leave a Reply

trade online