Hvad er Stock Market?

En aktiemarkedet er et sted, hvor købere og sælgere handel selskab materiel til en fast pris. I den finansielle verden, “stock” betyder blot en levering af penge en virksomhed har rejst fra enkeltpersoner eller andre organisationer. Hvis du købe aktier, du ejer en del af en virksomhed. Denne del kaldes en “aktie.” Folk, der ejer materiel er nævnt som aktionærer eller aktionærer.

Aktionærerne håber, at de virksomheder, de investerer i går om at tjene penge, fordi de så vil modtage en andel af overskuddet. Hvis det selskab, de købe aktier i taber penge, men så aktionærer vil ikke engang genvinde de penge, de investerede. Aktionærer har normalt stemmeret, typisk én stemme for hver aktie de ejer. Mange virksomheder har årlige møder, hvor aktionærerne kan stemme om selskabets forhold. Aktionærer modtager også årlige eller kvartalsvise rapporter, lad dem vide, hvordan selskabet klarer sig økonomisk.

Når en virksomhed ønsker at sælge aktier i selskabet, den lister sit lager på en børs. The New York Stock Exchange (NYSE) og National Association of Securities Dealers (NASDAQ) er almindeligt anvendt børser i USA. Disse udvekslinger er sat op til at gøre det hurtigere og nemmere for folk at købe og sælge virksomhedens lager.

Når individer ønsker at købe eller sælge aktier, kan de bare ringe til en bestand mægler, der er en der har fået tilladelse til at handle på børserne. Den børsmægler relæerne handlen besked til gulvet i den rigtige udveksling, og en repræsentant for virksomheden Derefter afslutter handlen anmodning. En børsmægler modtager provision for at levere denne handel tjeneste. Men er det mere og mere populært for folk til at bruge online handel sites i stedet for børsmæglere.

Hvis en person mener, at aktiemarkedet kommer til at gå ned, bliver han eller hun benævnt “bearish”. Disse bearish investorer købe aktier meget forsigtigt. Folk kaldes “bullish”, når de mener, at aktiemarkedet vil stige. Bullish investorer har en tendens til at sætte flere penge ind i aktiemarkedet. Ligeledes, hvis priserne på aktier som en gruppe har en tendens til at stige, er aktiemarkedet kaldes et bull market. Hvis aktiekurserne som en gruppe har en tendens til at falde, er imidlertid aktiemarkedet nævnt som en bjørn marked.

Den første offentlige Aktiemarkedet er rapporteret til at være i Amsterdam Stock Exchange. Denne hollandske udveksling blev grundlagt i begyndelsen af ​​det 17. århundrede og startede tendensen med at købe og sælge aktier i selskabet lager. Der er nu aktiemarkederne i de fleste udviklede lande. De største aktiemarkeder er i USA, Storbritannien, Canada, Tyskland, Kina og Japan.

Hvad er Endowment Assurance?
Hvad er en skattepligtige løn base?
Hvad er en Totten Trust?
Hvordan indbetaler jeg en postanvisning?
Hvordan kan jeg finde den bedste pris for Investment Property interesse?
Hvad er Online Private Banking?
Hvad er en finansiel indtjening?
Hvad er forholdet mellem bruttoavance og fortjeneste?
Hvad er en Deed of Slip?
Hvad er kredit historie?
Hvordan vælger jeg den bedste bank konto?

Leave a Reply

trade online