Hvad er sundhedsudgifter?

Når finansiering fagfolk eller andre diskutere sundhedsudgifter, er de oftest taler om betalinger foretaget af offentlige instanser til at sikre sundhedspleje resultater. Hvert land i verden har sin egen sundhedssystemer og offentlige sundhedsudgifter, og i almindelighed, er sundhedsudgifter netop målinger af, hvad det koster at yde eller støtte sundhedssystemerne. En diskussion om sundhedsudgifterne kan centreret omkring et nationalt sundhedssystem, sygesikring system eller politik om betaling for personer omfattet af statsstøttet sundhedspleje rettigheder.

Analytikere, der overvejer den finansielle situation i en bestemt national økonomi kunne tale om sundhedsudgifter i procent af BNP eller bruttonationalprodukt. I andre situationer, kan eksperter tale om sundhedsudgifterne som påvirker indenrigspolitikken, hvor sundhedsvæsenet er involveret. Der er ofte en politisk komponent til sundhedsudgifter foretaget af en regering.

Et væsentligt spørgsmål omkring sundhedsudgifter ved at verdens regeringer er tanken, at de fleste moderne nationer har et nationalt sundhedssystem, der dækker alle borgere. Den markante mangel på et sådant system er indlysende, for eksempel i de traditionelle sundhedspolitikker i USA, hvor sundhedsudgifter er ofte bundet til ekstremt politiske begreber. Sundhedsudgifter kan blive væsentligt politisk i alle moderne nationer, men som ændringer i sundhedspolitik kan afstedkomme protester eller andre politiske resultater.

I lande, der har eksisterende nationale sundhedssystemer, ofte borgere analysere disse programmer, og komme med udtalelser om, hvordan de påvirker den samlede sundhedsudgifter for den nationale regering. Disse former for statistik kan danne grundlag for en bred vifte af OP-ed stykker i de større landsdækkende aviser, eller give foder til forskellige særlige interessegrupper i en national politisk landskab. En af grundene til, at sundhedsudgifterne er så kontroversielle er, at de er bundet så tæt til sundhed og økonomisk succes for den gennemsnitlige borger eller familie. I mange tilfælde direkte sundhedsudgifter, som regeringer påvirker, hvor meget pleje en person eller familie kan modtage inden for et bestemt budgetterede beløb, for eksempel en helt personlig opsparing.

De, der taler om sundhedsvæsenets udgifter er ofte snakker store tal. Nationale sundhedssystemer generere omkostninger i mængden af ​​millioner og milliarder af valutaenheder. Vurdering af en nation årlige sundhedsudgifter kan være en måde at sætte fokus på, hvordan det pågældende lands sundhedspolitik påvirker dens samlede økonomi, og er det ikke usædvanligt, at regeringerne til at forsøge at skære ned på disse udgifter i perioder med økonomiske vanskeligheder.

Hvad der er en forsikring?
Hvad er Product Portfolio Management?
Er kontant indkomst MOMSPLIGTIG?
Hvad er en panthaver?
Hvordan opbygger jeg en stærk Fixed Income portefølje?
Hvad er direkte Deposit?
Hvad er Udbytte?
Hvad er bankaktier?
Kan jeg konkursramte på min Studielånssystem?
Hvad er en Cash koste?
Hvad er estimeret skat betalinger?

Leave a Reply

trade online