Hvad er T-Commerce?

Også kendt som tv-handel, T-commerce sker ved at bruge teknologien bag digital-tv til aktivt at sende reklamer til seerne. Nogle strategier omfatter brugen af ​​et banner, der ruller langs den nederste del af fjernsynsskærmen, hvilket giver en medium for reklamer over og ud over det sædvanlige tv-reklamer, at sponsorer oprette og vise i løbet af et TV-program. Andre metoder kræver et interaktivt tv fremgangsmåde, der giver seerne til at klikke på et ikon under en kommerciel eller på en bannerreklame, mens du ser et program, automatisk udløser fremsendelse af produktet data til brugerens e-mail-adresse. Der er også begrænset T-handels applikationer, der giver seerne til rent faktisk at bestille produkter ved at klikke på ikoner, der vises på tv-skærmen, eller ved hjælp af en fjernbetjening til at markere og vælge specifikke ikoner, der bruger abonnent oplysninger til at behandle en ordre.

Anvendelsen af ​​T-handel er et andet eksempel på, hvordan leverandører af varer og tjenesteydelser kan bruge moderne digitale medier, programmer til at nå ud til potentielle kunder. Ideen er at gøre brug af medierne på en måde, som ikke afbryde eller forstyrre oplevelsen, men det gør det muligt seere, der er interesseret i visse produkter for at få flere oplysninger eller at afgive en ordre i realtid. En af fordelene ved denne tilgang er, at annoncører har mulighed for at lave en forbindelse med forbrugerne, mens interessen er højt, muligvis kan føre til salg, der ikke ville have fundet sted ved hjælp af mere traditionelle metoder for tv-reklame, såsom reklamer, der er hurtigt glemt eller ignoreres.

Flere forskellige tilgange til T-handel er i øjeblikket i brug. Nogle er simpelthen viser, at seerne kan minimere eller fjerne med lethed. Andre kalder for brug af crawlers eller bannerreklamer, der vises og bevæge sig hen over bunden af ​​skærmen som beskueren ure et program. Stadig andre programmer er mere interaktiv, hvilket giver seerne til at angive, at de vil have mere information eller endog til hurtigt at placere en annonce, ved hjælp af nogle forudbestemte betalingsmiddel.

På nuværende tidspunkt er brugen af ​​T-handel noget begrænset, med nogle kabel-og satellit-tv udbydere bare begyndt at konfigurere deres netværk til at tillade denne form for reklamer til forbrugerne. Nogle begreber omfatter anvendelse af intuitive software, der vurderer, hvilke produkter vil sandsynligvis interesse beskueren, baseret på hans eller hendes tv-vaner. For eksempel, hvis reklame demografi tyder på, at seere, der ser på hinanden, viser på en given kanal i løbet af aftenen er inden for en bestemt aldersgruppe, vil den viste annoncer fokus på produkt, der er relevante for denne aldersgruppe.

Hvad er fordelene ved at investere i Wine?
Hvad er netto Materielle aktiver?
Hvad er en super Money Market?
Hvordan kan jeg få min første Home Loan?
Hvad er forskellen mellem afkast på aktiver og egenkapitalforrentningen?
Hvad er krydssalg?
Hvad er en modtager Deed?
Hvad er GAP Analyse?
Hvad er immaterielle omkostninger?
Hvad er en fleksibel budget?
Hvad er en betalingsplan?

Leave a Reply

trade online