Hvad er Term Life Insurance?

Af de mange forskellige typer af livsforsikring til rådighed for forbrugerne, er tidsbegrænset livsforsikring generelt betragtes som den billigste af partiet. Generelt betaler et livsforsikringsselskab politik en monetær fordel for den navngivne begunstigede ved død den forsikrede. Populære typer af forsikringen inkludere: Hele livet, variabel liv, og sigt liv. Mens en del af præmien i et helt liv eller variabel livsforsikring går ind i en investeringsfond, er ingen del af præmien i en tidsbegrænset livsforsikring politik anvendes til investeringer formål. Kort sagt betaler præmierne i en langsigtet politik for forsikring.

Term politikker er langt den billigste form for forsikring – i hvert fald i begyndelsen. For eksempel, en 30-årig, ikke-ryger han kan betale $ 2.500,00 om året for et helt liv politik med et dødsfald gavn for $ 250,000.00. Dog kan den samme politik på sigt kun udgør koste $ 300,00 per år. Men det hele livet politik præmie aldrig stiger over årene og også bærer en kontant build-up, som kan bruges eller lånes på ethvert tidspunkt. De præmier på sigt politik vil stige i takt med den forsikrede bliver ældre. For eksempel, når den 30-årige mænd har sin 70 års fødselsdag kan hans årlige præmier for samme periode politik $ 12,000.00 om året, i stedet for de sølle $ 300,00, når den politik først blev bestilt.

Mange forbrugere foretrækker sigt forsikring til at give deres familier med behov for sikkerhed, og derefter bruge de ekstra midler, de skulle have betalt i et helt liv eller variabel fond til at foretage investeringer efter eget valg. Derfor de også er at erhverve livsforsikring og bruge midler til investeringsformål (IRA, college fond, andet hjem opsparing), men de er blot at bruge deres midler på en anden måde, en måde, der passer til deres personlige behov.

Som med de fleste forsikringsselskaber planer, den sikrede med en løbetid liv planen vil stadig nødt til at gennemgå en grundlæggende fysisk eksamen foretages af en sygeplejerske (herunder blod arbejde) at foretage visse de er forsikres. Den politik vil forblive i kraft, så længe præmierne er betalt. Term politikker kommer i mange varianter. Men det mest populære modeller er årlige, 7-årig, og 10-årige politikker. Årlig kortsigtede politikker bære en præmie, der stiger en smule hvert år, mens 7-årige og 10-årige kortsigtede politikker bære præmier, der forbliver den samme i 7 eller 10 års perioder ad gangen.

Hvad er Konverterbare Stock?
Hvad betyder Cash Is King Mean?
Hvad er Valgfrie fordelene?
Hvad er kapital budgettering?
Hvad gør revisionsfirmaer gøre?
Hvad er clearede midler?
Er flere konti på en bank forsikret op til FDIC Limits?
Hvad er interessebaseret indkomst?
Hvad er konglomerat Diversificering?
Hvad er Magnetic Ink Character Recognition?
Hvad er personlig rigdom?

Leave a Reply

trade online