Hvad er transaktionsomkostninger?

Transaktionsomkostninger er provisioner og ekspeditionsgebyr afholdt som en del af en forretningstransaktion. I nogle tilfælde er denne transaktion koster en procentdel af det samlede salg. I andre tilfælde kan det være et fast gebyr. Generelt er de penge brugt på transaktionsomkostningerne ofte omtales som en spredning.

Forståelse transaktionsomkostninger er meget vigtigt for alle, der søger at købe eller sælge finansielle produkter, uanset om det er aktier, obligationer, valuta eller værdifulde metaller. Det betyder ikke noget, om du er køber eller sælger aktiver, kan transaktionsomkostninger blive afholdt i en række forskellige forhold. Det er vigtigt at læse alle politikker og aftaler af samme selskab, der foretog transaktionen for at have fuld bevidsthed om, hvilke transaktionsomkostninger, du måtte have.

En af de mest almindelige typer af transaktionsomkostninger er køb / salg spredes. Selv om de kan gå af flere forskellige navne, spænd de omkostninger, som en investering, leder gebyrer for at udføre en transaktion. At give en real-verden eksempel, lad os antage, at valutakursen er $ 2 US Dollar (USD) for hver 1 Euro (EUR). Selvom nogen kan forvente at få 5 euro, hvis de betaler $ 10 USD, er det sandsynligt, at han vil modtage noget mindre end det.

Hvorfor er det, at en erhvervsdrivende kan få mindre end den angivne pris? På grund af køb / salg spredes. Den person eller et agentur udfører handelen tegner en klippe for at levere tjenesten. Det beløb, der opkræves for denne service vil sandsynligvis være forskellige, afhængigt af den person eller virksomhed.

Nogle virksomheder rent faktisk vil bruge deres transaktionsomkostninger som et incitament til at tiltrække kunder. Hvis et investeringsselskab har et konkurrencedygtig pris i deres transaktionsomkostninger, kan det føre til betydelige besparelser for en investor, især hvis dette investor udfører et stort antal af handler som en generel praksis. Selvom det ikke er så udbredt som det var engang, flere handelsfirmaer med speciale i online handel reklamere for deres transaktionsomkostninger regelmæssigt.

Hvad er prisforhandlingerne?
Hvad er fælles Størrelse Analyse?
Hvad er Investment Protection?
Hvad er Opsparingsbeviser?
Hvordan kan jeg undgå kapitalvindingsskat?
Hvad er en forsørgerbyrde?
Hvad er udvidet dækning?
Hvad er ufuldstændig konkurrence?
Hvad er et checkhæfte?
Hvad er Endowment Assurance?
Hvad er et Extended Hjem garanti?

Leave a Reply

trade online