Hvad er transfer pricing?

Transfer pricing er de satser eller priser, der er udnyttet, når de sælger varer eller tjenesteydelser mellem virksomhedens divisioner og afdelinger, eller mellem et moderselskab og et datterselskab. Den interne afregningspriser, der er indstillet for udvekslingen kan være den originale købspris for de pågældende varer, eller efter en kurs, der er nedsat på grund af interne afskrivninger. Når det bruges korrekt, kan afregningspriser bidrage til mere effektivt at styre resultatopgørelse nøgletal i virksomheden. Generelt er transfer pricing anses for at være en relativt simpel metode til at flytte varer og tjenesteydelser blandt virksomhedens overordnede familien.

I situationer, hvor transporten af ​​varerne er involveret i transaktionen, kan afregningspriser omfatter både en fast pris pr overført enhed, plus yderligere afgifter for at dække udgifterne til forsendelse. Denne model er især nyttig, når overførslen finder sted mellem et moderselskab og et datterselskab. De større enhed kan arrangere skibe gennem en discounted Shipping plan, at de mindre enhed ikke kan være i stand til at få adgang. Slutresultatet er, at de interne afregningspriser gør det muligt at flytte varerne med den mindste mængde af udgift for virksomheden som helhed.

Derudover er transfer pricing en fantastisk måde at flytte varer fra en virksomhed division eller afdeling til en anden uden at skabe en masse opslag på Debitor og Kreditor bøger. Værdien af ​​de varer er simpelthen flyttet fra den ene afdeling til den anden, en proces, der forenkler processen. Normalt er der en simpel formular, der følger med fysisk overførsel af varerne, og anvendes af både afsender og modtager for at foretage passende stillinger på virksomhedens regnskab. Denne proces eliminerer behovet for fakturaer, tariffer, intern konnossementer, og andre dokumenter, der normalt ville gælde for et nyt køb ved hjælp af en ekstern leverandør.

Selvom hovedformålet med transfer pricing er at øge den samlede værdi af virksomhedernes familie af selskaber, der er tilfælde, hvor denne type transaktion kan misbruges. Dette gælder især, når overførsler til internationale steder foregår. I dag, mange lande har regler for at forhindre brugen af ​​transfer pricing som et middel til at unddrage sig skat eller lignende uetiske og ulovlige aktiviteter.

Hvad er en modtager Deed?
Hvad er en økonomisk enhed?
Hvordan laver jeg Resterende indkomst?
Hvad er de forskellige Fleksibel Spending Kontoregler?
Hvad er aktivernes kvalitet?
Hvad er en investeringsforening?
Hvad er High-Risk Indboforsikring?
Hvad er uventede fortjenester?
Hvad er et abonnement aftale?
Hvad er en indledende investering?
Hvordan skal jeg øge min Line of Credit?

Leave a Reply

trade online