Hvad er tredjeparts ejendomsforsikring?

Tredjemands ejendom forsikring refunderer en anden end forsikring forsikringstageren for skade på eller tab af ejendom. Det er den typiske form for generel ansvarsforsikring, der gives til bilister for at beskytte andre parter, hvis den forsikrede bilist er ansvarlig for en ulykke. Denne type forsikring er normalt gives i tillæg til første part forsikring, der beskytter ejendom forsikringstageren.

Forsikring er en betinget investering køretøj, der gør det muligt for den forsikrede til at inddrive erstatning værdien af ​​en betydelig, men ikke sandsynligt tab til gengæld for upfront betaling af mindre gebyrer eller præmier. Forsikringsselskabet holder de betalte præmier, selv om virksomheden aldrig har til at udbetale nogen forsikring penge. Overskuddet er lavet på spændet mellem de beløb, der opkræves som præmier og de beløb, der udbetales i henhold til forsikringspolicer.

Der er tre mulige parter i en kontrakt om forsikring. Forsikringsselskabet er altid betragtet den anden part. En person, der tager de politiske og betaler de præmier, der er den første part. De, der kan inddrive penge i henhold til policen, men det er ikke den første part forsikringstageren, er en tredjepart støttemodtager.

Første parti forsikringskrav kompensere for forsikringstageren for tab eller skade på hans egen person eller ejendom. For eksempel, hvis en rainstorm oversvømmelser en persons hus, ville han få omkostningerne til at foretage reparationer gennem hans første part boligejerens forsikring. Omvendt tredjemands ejendom forsikring beskytter forsikringstageren mod tab, han forårsager på andre folks ejendom. I dette tilfælde, hvis han ved et uheld kører i sin bil gennem naboens hegn ville naboen kompenseres i henhold til den tredje part bestemmelserne i forsikringstagerens forsikringsdækning.

Mange af områdets regler kræver bilister, især for at være dækket af en ejendom forsikringsdækning som led i deres grundlæggende bilforsikringer politik. Det beskytter forsikringstageren i tilfælde, han forårsager en ulykke, der skader en bil, der er dyrere end normalt. Andre dele af den politik beskytter forsikringstageren fra ansvar for skade på den anden chauffør, skade på sig selv og tab eller skade på hans egen ejendom. Nogle grundlæggende bilforsikringer politikker vil erstatte tilhører en tredjepart op til et vist beløb, men en særlig tredjemands ejendom forsikringsdækning normalt giver mulighed for højere genopretning grænser.

En anden fælles brug af tredjemands ejendom forsikring er i underholdnings-industrien. Denne type forsikring er normalt en del af produktionen budget enhver film eller en forestilling, der skyder på stedet. Den beskytter produktionsselskabet mod skader på ejendom af andre personer eller enheder. For eksempel ved et uheld hvis produktionen bruger en bank, som den afsides beliggenhed for et bankrøveri scene og de specielle effekter besætningen sætter ild til tæppet, ville tredjemands ejendom forsikringsdækning godtgøre banken til at erstatte gulvtæppet.

Hvad er udskudt godtgørelse?
Kan jeg kommer hjem Equity lån med dårlig kredit?
Hvad er forskellen mellem debet og kredit, når jeg bruger Bank Card?
Hvad er Vacation Rental Insurance?
Hvad er en cirkulær strøm af indtægter?
Hvad er et indgående Wire Transfer?
Hvad er et praktisk anvendeligt Federal Rate?
Hvad er Obligationslaan med Stock?
Hvordan vælger jeg den bedste Self-Directed IRA Depotførerne?
Hvad er en nød-salg?
Hvad er Treasury Stock?

Leave a Reply

trade online