Hvad er ubegrænset ansvar?

Ubegrænset erstatningsansvar er en henvisning til graden af ​​ansvar afholdes af ejeren eller en investor i forhold til funktionen af ​​en virksomheds drift. Når forpligtelsen er ubegrænsede, er der en chance for, at den personlige formue af de vigtigste parter kan trækkes på at afvikle gæld eller krav mod virksomheden. Det betyder, at ejere og investorer involveret i et aktieselskab nemt kan stå til at miste alt i tilfælde af en corporate fiasko.

Der er en vis forskel i mængden af ​​ansvar, som ejeren og investorer i denne type virksomhed struktur. Med ejeren, er hans ansvar færdig. Det vil sige, kan alle aktiver af ejeren blive trukket på at afgøre retstvister eller udestående gæld i selskabet, mens den er i drift. I modsætning hertil har de fleste lande love som beskytter investorerne mod disse påstande, medmindre virksomheden går konkurs og bliver tvunget i likvidation. På det tidspunkt er de nuværende investorerne og eventuelle investorer, der har solgt deres aktier i de foregående tolv måneder betragtes også hæfter for gæld til selskabet.

En ubegrænset erstatningsansvar Corporation eller ULC, er meget forskellig fra de mere almindeligt kendte aktieselskab. Med et aktieselskab Corporation eller LLC, er der juridiske grænser for de forpligtelser, der både ejer og aktionærerne i form af adgang til private ressourcer til at dække virksomhedens gæld. Det betyder, at graden af ​​risiko i forbindelse med drift eller investere i en LLC er noget mindre end en ULC. Alligevel potentialet for finansielle belønninger med ULC er ofte højere og kan føre til en betydelig fortjeneste for alle parter.

At vælge at indgå en ubegrænset ansvar partnerskab er en beslutning, som ikke bør gøres let. Potentielle investorer bør evaluere den aktuelle status af selskabet tæt, og forsøger at udvikle en præcis fremskrivning af den langsigtede levedygtighed af de driftsøkonomiske. Samtidig bør investor afgøre, hvor godt han eller hun kunne vejr svigt af virksomheden, hvis personlige formue blev beslaglagt med henblik på at afvikle selskabets gæld. Hvis der er nogen faktorer, der indikerer virksomheden har en høj sandsynlighed for fiasko, og investor har begrænsede aktiver, kan det være en god ide at kigge efter andre investeringer, der udfører mindre risiko.

På samme måde, ville enhver, der ønsker at starte en virksomhed gøre klogt i at forstå alle nuværende love der gælder for oprettelse og drift af selskaber med ubegrænset ansvar. Dette vil gøre det lettere at afgøre, om drømmen om det nye forretningsområde er værd at muligheden for at miste alt, hvis virksomheden undlader at opnå lønsomhed inden for en rimelig tid. Business-rådgivere kan hjælpe potentielle virksomhedsejere forstå de juridiske konsekvenser af en ubegrænset ansvar selskab i forhold til den begrænsede hæftelse model, og hjælpe klienten bestemme hvilken metode der er i den bedste interesse for ejeren.

Hvad er de forskellige typer af gebyrfrihed?
Hvad er virtuelle kreditkort numre?
Hvordan kan jeg undgå kapitalvindingsskat?
Hvad er garant?
Hvad er de forskellige typer af socialt ansvarlig investering?
Hvad er en kasserer?
Hvad er et hjem rentefradraget?
Hvad er garneret Løn?
Hvad er en Core Equity Fund?
Skal jeg oplade min Voksen Barn leje?
Hvad er en høj pris-strategi?

Leave a Reply

trade online