Hvad er Udbytte i restance?

Udbytte i restance, er et begreb, der normalt bruges til at beskrive aktieudbytte, der ikke er betalt i henhold til de sædvanlige tidsplan, men er forsinket, indtil en senere dato. Denne type arrangement er har at gøre med foretrukne lager og der skal betales til den nuværende ejer af de pågældende aktier. Typisk, at udtrykket betegner udbytte, der er skyldige på andele af foretrukne lager og i øjeblikket er forfaldne i henhold til udstederens erklærede tidsplan.

Der er en række grunde, der kan føre til udbytte i restance. Under visse betingelser kan en virksomhed vælge at udskyde udbetalingen af ​​udbytte på præferenceaktier bedrifter på grund af nogle økonomiske situation for virksomheden. Når dette er tilfældet, er aktionærer anmeldt af bestyrelsen for den handling, som regel forud for den næste planlagte dato for betaling af udbytte. Afhængig af strukturen af ​​virksomhedens grundlæggende dokumenter og bestanden arrangement i sig selv, kan udbytte i restance også opstå, hvis aktionærerne frivilligt beslutte at stemme for at forsinke den næste planlagte betaling for en periode.

Bundfældning af eventuelt udbytte er i restance, skal normalt finde sted forud for enhver udbetalinger til aktionærer, der besidder ordinære aktier udstedt af samme selskab. Dette er normalt en af ​​de fordele forbundet med at besidde foretrukne lager, leverer disse investorer med forrang for andre klasser af aktionærer. Når de forfaldne udbyttet udbetales til den foretrukne aktionærerne, kan enhver udbetalinger betales ved stamaktier så blive sendt til disse investorer. Virksomheder er tilbøjelige til ikke at forsinke udbetaling af udbytte på præferenceaktier længere end absolut nødvendigt, at undgå nødvendigheden af ​​også at udsætte betalinger til fælles aktionærer.

Et vigtigt aspekt af udbytte i restance, er, at den sene udbytte altid udbetales til den nuværende indehaver af de foretrukne aktier. Dette betyder, at hvis en aktionær, der skylder forfalden udbytte skulle vælge at sælge disse aktier, før betalingen udbydes, han eller hun har ingen krav på disse afkast. Stedet, køberen af ​​disse aktier skyldes det fulde beløb af udbyttet i restance. Typisk vil en investor, der ønsker at sælge aktier, som har et forfaldne udbyttebetaling indtil højde for det beløb, når der tilbydes disse aktier til salg, daekke det mindste en del af de penge, der ville have været modtaget, hvis udbyttebetaling var sket efter de oprindelige tidsplan.

Hvad er en Certified Check?
Hvad er paradenummer?
Hvad er Bullion?
Hvad er et subsidieret lån?
Hvad er de forskellige typer af arbitragemuligheder?
Hvad er skat Udskudt?
Hvad er en Bullet Bond?
Hvad er CAPEX?
Hvad er en forpligtelse Fee?
Hvad er Ejendom dækning?
Hvad er en arveafgift?

Leave a Reply

trade online