Hvad er Udskudt ansvar?

Udskudt ansvar henviser til en gæld, som er opstået, skyldes, som en person eller virksomhed ikke løse med en betaling. Betalingen skal betales på et tidspunkt i fremtiden, og dermed ansvar, siges at være “udskudt.” En række typer af passiver kan udskydes, lige fra betalinger på lån til indkomstskatter, der skal betales. Udskudte passiver er medtaget i den regnskabsmæssige bøger give et mere fuldstændigt økonomisk billede.

Udskudt skat er en meget almindelig form af udskudte ansvar. I dette tilfælde er det anerkendt i de bøger, som ekstra skattepligt er ved at blive afholdt, men det er ikke betalt på det tidspunkt. Der er masser af grunde til, at folk kan ifalde ansvar, der forbliver ubetalt, såsom ændringer i regnskabspraksis og skattesatser, accept af kreditter, der endnu ikke er anvendt, og så videre. Ved at registrere den udskudte ansvar i bøger, kan en revisor sørge for, at det er optaget, så det vil ikke være en overraskelse, når det kommer på grund.

Gæld i almindelighed, også kendt som forpligtelser, fordi de repræsenterer en forpligtelse i nogen bøger, kan udsættes for en række årsager. Henstand med betalingen kan struktureres i en gæld, som for eksempel når en person køber en ny bil og giver ingen betaling for det første år, og skiftende omstændigheder kan kræve genforhandling af gæld, herunder udsættelse af betalinger. Så længe en gæld skylder og ikke betalt, anses det for en udskudt forpligtelse.

Finansiering er en af ​​hjørnestenene i operationer for virksomhederne store og små såvel som enkeltpersoner. Pådrage gæld giver folk mulighed for at lave investeringer, som ellers ikke ville være tilgængelige, således at deres selskaber og finansielle positioner kan vokse. Uden evnen til at få adgang til kredit, ville folk være begrænset til deres kontanter på hånden, når det kommer til at foretage investeringer, og dette kan være begrænsende.

Evnen til at udskyde gæld og vakler betalinger er også vigtigt, da det giver folk mulighed for at tilbagebetale gælden med en hastighed, der er bæredygtig. Der skal udvises forsigtighed for at optage udskudt passiver, således at regnskaberne er nøjagtige, da undladelse af at indspille en gæld kan få bøgerne synes bedre end de er. Med en gæld også komme relaterede udgifter, såsom gebyrer, renter, og så videre. En udskudt ansvar repræsenterer en virksomhed eller personlig hæftelse, som skal betales i fremtiden.

Hvad er fordelene ved en kontantautomat budget?
Hvad er alternativet Investment Market?
Hvad er en forsinket indikator?
Hvad er iShares?
Hvordan kan jeg udvikle en god udgifter vaner?
Hvad er Joint Venture Capital?
Hvad er et indgående Wire Transfer?
Hvad er en finansielle oplysninger?
Hvad er Cost of Money?
Hvad er de forskellige typer af Automated Stock Trading Software?
Hvordan tjener jeg den bedste nuværende konto interesse?

Leave a Reply

trade online