Hvad er udskudt godtgørelse?

Udskudt kompensation er en aftale mellem en arbejdsgiver og arbejdstager, hvor en del af indtjening eller godtgørelse for udført arbejde, holdes tilbage, eller udskudt, til betaling på et senere tidspunkt. Udskudt kompensation er vidt udbredt som en pensionsopsparing planen. En arbejdsgiver kan tilbyde en pensionsordning til deres ansatte som led i deres lønpakke, som kan også omfatte sygesikring samt faktiske løn. Selv om værdien af ​​pensionering ikke er angivet i time-eller årlige lønsats, er det i virkeligheden udskudt godtgørelse, der vil blive ydet til medarbejderen på et aftalt og-tid.

Nogle arbejdsgivere deltage i et udskudt vederlag program, der tillader en person at have en andel af deres timeløn eller årsløn investeret af deres arbejdsgiver i stedet modtaget som monetær kompensation for arbejde på det tidspunkt, det udføres. Der er en række fordele ved dette.

En fordel for udskudt godtgørelse er, at del af deres erstatning, der er investeret i stedet udbetales til medarbejderen ikke er omfattet af føderale eller statslige indkomstskatter på det tidspunkt, den er optjent. Dette er normalt det tidspunkt, hvor en persons indkomst, og dermed deres indkomstskattepligt er større. Det bliver først omfattet af føderale og statslige indkomstskatter, når den er modtaget af medarbejderen langt senere.

I de fleste tilfælde de ansatte ikke anmode om udbetalingen af ​​udskudt godtgørelse, før de går på pension. På dette tidspunkt deres indkomst og den deraf følgende skatteforpligtelse er som regel mindre. Desuden tjente hverken renter eller udbytte fra udskudt godtgørelse er omfattet af føderale eller statslige indkomstskatter indtil det tidspunkt, de modtages af medarbejderen.

Udover udskudt godtgørelse anvendes til pensionering formål, sommetider virksomheder tilbyder medarbejderne aktieoptioner. Det er, når medarbejderen er udstedt virksomhederne eget lager som en form for ikke-kontante kompensation. Dette kan være til gavn for både medarbejderen og virksomheden. Medarbejderen vil gavne, hvis prisen på aktien er højere, når det er indløst i end når den er optjent. Til gengæld virksomheden vil være til gavn, da det giver medarbejderen et incitament til at udføre deres job med virksomhedens bedste interesse i tankerne. Den negative side af denne type udskudt godtgørelse er, når prisen på bestanden er mindre, når det er solgt, end når den er optjent.

Hvad er finansiel genforsikring?
Hvad er Casualty Forsikring?
Hvad er et derivat Security?
Hvad er de forskellige former for første gang hjemme køber programmer?
Hvad er skattefordelen regel?
Hvad er en medicinsk uredelighed Insurance Premium?
Hvad er en kommerciel bank?
Hvad er en Momentum Trader?
Hvad er en justeret kontooversigt?
Hvordan vælger jeg de bedste finansielle Management Software?
Hvad er det bedste middel til at håndtere en Forsikring tvist?

Leave a Reply

trade online