Hvad er Udskudt Regnskab?

Udskudt regnskab er en regnskabsmæssig tilpasning mekanisme, der anvendes for at tildele en aktuel udgift eller indtægt til et fremtidigt tidspunkt. I denne sammenhæng kunne en udgift også være en skattepligt. Formålet med at udskyde en udgift eller en indtægt er normalt at matche det til en forventet fremtidig begivenhed, såsom en potentiel fremtidig indtægt eller forventede fremtidige omkostninger. Virksomheder kan bruge udskudt tegner sig for forskellige grunde, herunder skattemæssige fordele.

Udskudte indtægter regnskab, også kaldet udskudt indtægt regnskab, er indtægter, der i første omgang registreret i virksomhedens regnskaber som en forpligtelse, men som forventes at blive til et aktiv på et senere tidspunkt. Et eksempel, hvor udskudt regnskabsføring er ofte brugt til indtægter er kapitalindkomst lejeindtægter. Dette kan forekomme, når en lejer betaler en udlejer en årlig rente. Hvis lejeren betaler det fulde beløb af den årlige husleje i januar, da ejeren har pligt til at stille ejendommen for hele året. Med andre ord vil lejen være tjent over en periode på et år, og hvis en eller anden grund ejeren blev ude af stand til at stille ejendommen til rådighed på et tidspunkt i løbet af året, så lejeren ville have ret til en refundering.

Udskudt skat regnskabsmæssige kan oftest bruges i to overordnede situationer. Først kan der være en midlertidig forskel mellem værdien af ​​en aktiv, der anvendes i virksomheden balancen og den værdi henføres til aktivet i skattemæssig henseende. For det andet kan der være en forskel mellem, hvornår indtægter eller udgifter er registreret i virksomhedens regnskaber og timingen af ​​afgiften betalinger eller tilbagebetalinger i forbindelse med samme indkomster eller udgifter.

Udskudt kompensation regnskabspraksis er normalt bruges til at henvise til et arrangement, hvor en del af de indtægter, som en medarbejder bliver udbetalt på et senere tidspunkt i stedet for straks efter arbejdet er udført. Nogle eksempler på udskudt kompensation omfatter pensionering planlægning, pensioner, og virksomhedens lager gavn ordninger som aktieoptioner. Den sædvanlige fordel for medarbejderen at forhale betalingen af ​​nogle af hans eller hendes indkomst, kommer i form af udskudt skat.

Ved den regnskabsmæssige behandling af udskudte skat, skal den specifikke skattelovgivningen i det land, hvor virksomheden eller selskabet er i drift skal tages i betragtning. Skattelovgivningen omkringliggende udskudt konti er ofte komplekse. Det er normalt tilrådeligt at beholde tjenester af en kvalificeret revisor har specialiseret sig i udskudt regnskab, når en af ​​disse mekanismer er ansat.

Hvad er en finansiel transaktion skat?
Hvad er offshore Skatter?
Hvad er automatiske stabilisatorer?
Hvad er Financial Supply Chain Management?
Hvad er en skat Roll?
Hvad er de bedste kilder til budgettering råd?
Hvad er en Undervisningen Tax Credit?
Hvad er en forbruger kredit Union?
Hvad er en con kunstner?
Hvad er efter skat bidrag?
Hvad er de bedste tips til at købe sølvbarrer?

Leave a Reply

trade online