Hvad er ufrivillig arbejdsløshedsforsikring?

Ufrivillig arbejdsløshedsforsikring giver dækning til at betale gæld i tilfælde af, at nogen bliver arbejdsløs. Det kan være pakket med et lån eller tilbydes som en ekstra rytter på en service som et kreditkort. Derudover kan forbrugerne overveje muligheder som indtægt beskyttelse forsikring, for at sparke i, hvis de ikke længere kan arbejde, og betaling beskyttelse, som kan dække eller suspendere betalinger i perioder med ufrivillig arbejdsløshed. Den bedste løsning kan afhænge af den form for gæld og situationen. Forsikringsagenter kan have mere information.

Med dette produkt, betale folk for et fast beløb for en månedlig præmie. De kan have behov for at holde forsikring for et vist antal måneder før den træder i kraft, en taktik designet til at forhindre folk fra at købe forsikring lige før en periode af ufrivillig arbejdsløshed. Hvis en arbejdsgiver gør fyringer, kan forsikringen give nogle penge til at dække de månedlige betalinger på gæld som realkreditlån, kreditkort og billån.

Nogle dækning er bundet til et specifikt lån, og de betalinger, der kan gå direkte til den finansielle institution. I andre tilfælde betaler ufrivillig arbejdsløshedsforsikring ud til forbrugeren, der kan beslutte, hvordan man anvender pengene. Betaling beskyttelse planer kan udslette saldi helt på et kreditkort, apparat kredit, og anden gæld med relativt lave balancer. Normalt er der en karensperiode, før ufrivillig arbejdsløshedsforsikring betalinger vil blive udstedt, hvilket gør det tilrådeligt at have nogle penge i besparelser til at dække udgifter til et par måneder.

Inden forsikringsselskaber vil betale ud, de typisk kræve bevis for, at beskæftigelsen er virkelig ufrivillig, og ikke er udelukket fra dækning. Nogen, der afsluttes eller er fyret på grund af uagtsomhed eller kontrakt krænkelser ikke kvalificere sig. Forfalskning dokumentation for at få adgang til ufrivillig arbejdsløshedsforsikring kan resultere i bøder og andre sanktioner, fordi det er en form for forsikringssvindel. Mens indsamling forsikring, kan folk også være berettiget til dagpenge gennem statslige organer.

De perioder, som ufrivillige arbejdsløshedsforsikring kan variere

de fleste planer varer kun et par måneder. På dette tidspunkt, kan låntagere, der ikke har været i stand til at finde arbejde behov for at kommunikere med långiveren. Dette kan omfatte en anmodning om at suspendere betalinger, tilgiv del af gælden eller forhandle månedlige betalinger ned. Hardship udsættelser kan være tilgængelige på nogle gæld at hjælpe folk forblive i god stående, mens de beskæftiger sig med problemer som arbejdsløshed. Vilkårene for forsikringspolicen skal læses omhyggeligt for at forstå, hvad der er omfattet, og hvor længe.

Hvad er forskellen mellem et Tidende og Ledger?
Hvad er et holdingselskab,?
Hvad er en Jackpot?
Hvad er en Cash koste?
Hvad er en medicinsk uredelighed Insurance Premium?
Hvad er den bedste måde at afgøre værdiansættelsen af ​​en virksomhed?
Hvad er en ufortjent Premium?
Hvad er eksotiske derivater?
Hvad er vandret Diversificering?
Hvad er finansiering?
Hvad er en inflation Swap?

Leave a Reply

trade online