Hvad er ulykke Bilforsikring?

Tilskadekomne Bilforsikring er en form for forsikringsdækning, der fokuserer på eventuelle skader på ejendom eller personer, der er forårsaget af et køretøj omfattet af vilkårene i politik. Ud over at yde kompensation for skader, kan denne type af forsikring også yde bistand med alle love og omkostninger forbundet med forekomsten af ​​sådanne skader, som enhver anden kulør, der er indgivet mod føreren af ​​køretøjet. Typisk er offer Bilforsikring inkluderet i de fleste bilforsikring politikker som en af ​​de mange, forudsat fordele.

Karakteren af ​​de tilskadekomne Bilforsikring vil som regel omfatte flere forskellige områder. Man har at gøre med personskader, der opstår som følge af driften af ​​de omfattede køretøjer. I dette scenario, vil dækningen yde kompensation til at styre udgifterne i forbindelse med medicinske udgifter, der opstår på grund af behovet for behandling

tab af indkomst, mens den krænkede part er ude af arbejde

og i visse jurisdiktioner, en slags fordele for svie og smerte som følge af ulykken.

Casualty Bilforsikring indeholder også bestemmelser, der skal hjælpe med udgifter i forbindelse med tingskade forvoldt af forsikrede køretøj. Her er fokus som regel på, der dækker udgifter til reparationer på andre biler involveret i ulykken, alle strukturer såsom huse, bygninger eller hegn, der er beskadiget som følge af begivenheden, eller endda skader på landskabet af et stykke eller fast ejendom, der er forårsaget af det forsikrede køretøj. I mange områder, betyder dette, at selv om det pågældende køretøj kørte væk fra vejen og beskadigede flere træer eller buske på et stykke privat ejendom, ville den tilskadekommende Bilforsikring hjælp til at betale for udskiftning af træer og buske.

Strukturen i ulykker Bilforsikring med den politik vilkår ofte identificerer et maksimalt beløb af skader per person såret ved begivenheden, samt et maksimalt beløb af fordele, der kan udbetales for hver involveret begivenhed. Nogle politikker vil også omfatte en begrænsning på det samlede beløb for legemsbeskadigelse dækning der er ligegyldigt hvor mange personer er involveret i ulykken. Dette betyder, at hvis uheldet er involveret skader til tre personer, kunne to, modtage ydelser på op til det maksimale beløb, mens det tredje ikke kan. Enhver anden indtrufne skader på biler eller ejendom ville også være dækket op til det maksimale beløb angivet i vilkårene i politik.

Hvad er Producent kuponer?
Hvad er Forensic Accounting?
Hvad er en Z-score?
Hvad er en beskyttende Tarif?
Hvad er en cosigner?
Hvad er Endowment Effect?
Hvad er en relevant Range?
Skulle jeg Walk Away fra et realkreditlån?
Hvad er de bedste strategier for Afledte Trading?
Hvilke typer konti er kvalificerede til FDIC dækning?
Hvad er en service Charge?

Leave a Reply

trade online