Hvad er ulykkesforsikring?

Ulykkesforsikring er en form for forsikring, der giver en udbetaling, når mennesker oplever personskade eller død på grund af en ulykke. Denne type forsikringer dækker normalt ikke uagtsomhed, force majeure, eller naturkatastrofer, og politikken kan omfatte restriktioner såsom hætter på de samlede udbetalinger eller begrænsninger udbetalinger til aktiviteter anses for risikabelt. Mange forsikringsselskaber sælger ulykkesforsikring, som kan købes som et selvstændigt politik eller pakket ind i en eksisterende forsikring.

Ligesom andre form for forsikring, køber ulykkesforsikring, i en vis forstand et væddemål. Forbrugeren betaler forsikringsselskabet en præmie håbet om, at en ulykke ikke vil opstå, og det forsikringsselskab, skriver et politisk håb om, at det ikke bliver nødt til at betale. Ulykkesforsikring kan være en god idé for folk, der mangler sundhedspleje dækning, der sikrer, at de vil kunne få adgang til medicinsk behandling efter en ulykke eller for folk med familier, der har mistanke om, at deres familiemedlemmer kan blive ramt økonomisk, hvis de døde. Ved at købe ulykkesforsikring, kan folk give sig selv med mere økonomisk sikkerhed.

Ulykkesforsikringer politikker har udbetalinger som varierer, afhængigt af alvorligheden af ​​skader. Nogle har meget specifikke sprog om beløb, der vil blive udbetalt i tilfælde af at miste bestemte ekstremiteter, f.eks. Udbetaling er designet til at dække lægebehandling sammen med smerte og lidelse, og hvis en ulykke forårsager varig invaliditet, kan betalingen være struktureret til at give midler til skadelidte at leve på. I tilfælde af en død, er fordelene udbetales til de anførte modtageren om politik.

Når shopping for ulykkesforsikring, skulle folk spørge om præmier og hvilke typer af ulykker og hændelser er dækket. Nogle forsikringsselskaber dækker mere end andre, nogle er berygtede for at se alle tilgodehavender med dyb mistro, udsætte betalinger, før de er tilfredse med, at en kunde virkelig lever op til vilkårene for en udbetaling. For folk, der har brug for penge til at beskæftige sig med øjeblikkelig udgifter, kan dette være et problem.

En af de mest almindelige typer af ulykkesforsikringer er bil ulykkesforsikring som købes af de fleste bilister til at beskytte sig selv og andre i tilfælde af en ulykke. Andre eksempler omfatter rejser ulykkesforsikring politikker, som folk kan købe, før de rejser, og forsikring, som er tilpasset til mennesker, der arbejder i bestemte industrier. En sådan forsikring kan være dyrt, hvilket afspejler den øgede risiko til forsikringsselskabet

en telefon lineman, for eksempel, vil blive dyrere at forsikre end et skrivebord arbejdstager.

Hvad er en overdragelse af realkreditlån?
Hvad er valuta Devaluering?
Hvad er Personal Finance?
Hvad er en notar?
Hvad er en Assignat?
Hvordan kan jeg reducere min indkomstskat Bill?
Hvad er Kiropraktik uredelighed Insurance?
Hvad er en investeringsfond Manager?
Hvad er begivenhed Sponsorering?
Hvad er en Credit Bureau?
Hvad er Materielle aktiver?

Leave a Reply

trade online