Hvad er Underwriting?

Underwriting er den metode, der bruges til at evaluere den nuværende støtteberettigelsen af ​​en kunde for at modtage en form for finansielt produkt. Rækken af ​​produkter omfatter en række finansielle enheder såsom forsikringsdækning, realkreditlån til private og virksomheder ejendom, risikovillig finansiering af projekter, eller en linje af kredit. I går gennem denne proces med evaluering, vil den finansielle enhed, afgøre, om transaktionen har en god chance for i sidste ende give et overskud til gengæld for den finansielle bistand.

Når en finansiel tjenesteyder som en bank eller forsikringsselskab vælger at engagere sig i afsætningsgaranti, er der to begivenheder, der forventes at ske. For det første er långiver eller emissionsgarant indikerer en tro på, hvad projektet låntager ønsker at finansiere, og følger igennem med den økonomiske støtte, der anmodes. For det andet, i garanti for realkreditlån, forsikring, eller venture, bliver långiver forventer et afkast på investeringen på et tidspunkt i fremtiden. Afkastet kan finde sted i stigende betalinger eller som et engangsbeløb på et senere tidspunkt. Finansieringsudgifter eller en anden form for dispensationsafgift såsom en præmie er normalt inkluderet i nogen form for underwriting aktivitet.

Underwriters ikke kun overveje den grad af risiko, der er forbundet med ansøgeren. Sammen med at tage skridt til at sikre mulighed for den potentielle kunde til at ære hans eller hendes slutningen af ​​arrangementet, vil assurandoer også overveje den grad af risiko for, at indgå i dette nye partnerskab vil kunne få for andre kunder af firmaet. Udvikling af standarder for accept hjælper med at minimere chancen for virksomheden at være skadet på nogle måde til det punkt ikke at kunne opfylde deres forpligtelser over for eksisterende kunder.

Forsikring er et eksempel på et felt, der bruger tegningsgaranti som en central funktion i virksomheden. I tilfælde af sygeforsikring, vil udbyderen grundigt undersøge de nuværende og tidligere sundhed som betingelse for, inden for de gældende vilkår. I nogle tilfælde kan leverandøren have nogle forbehold på grund af en tidligere medicinsk hændelse, men vælger at forsikre ansøgeren, med nogle præ-eksisterende forhold udeladt af dækning for en periode. Til andre tider kan den medicinske historie viser en vis risiko for, at der ikke er acceptabel for virksomheden, og udbyderen vil vælge ikke at garantere sundhed dækning. Ved ikke at forsikre personer, der er meget sandsynligt, at kræve omfattende sygesikring på lang sigt, er udbyderen i stand til at opretholde et mere stabilt finansielt grundlag og fortsætte med at yde tjenester til andre kunder.

Tegningsgaranti er også et almindeligt middel til finansiering af specifikke projekter eller projekter, såsom en virksomhed, der har udviklet og ønsker at markedsføre en ny teknologi. Generelt vil assurandoer veje flere faktorer, såsom at sælge det nye produkt, markedsføring som er opstillet af ansøgeren, de omkostninger der er forbundet med produktion og markedsføring af varer, og de ændringer, for at gøre et nettoresultat off hver enhed solgt. Den underwriter muligvis ønsker at modtage aktier i selskabet som en del af den lønpakke, eller blot modtage en fast rente på størrelsen af ​​den finansielle støtte avanceret.

Hvad er de bedste tips til refinansiering anden realkreditlån?
Hvad er en Revenue Center?
Hvad er forskellen mellem debet og kredit, når jeg bruger Bank Card?
Hvad er Commerce?
Hvad er genanskaffelsesomkostninger?
Hvad er et udskudt Del?
Hvordan vælger jeg den bedste Retirement Asset Allocation?
Hvad er en Bank Identifier Code?
Hvad er en ÅOP?
Hvad er Køb Regnskab?
Hvad er de forskellige typer af Psykiatrisk Insurance?

Leave a Reply

trade online